,
,mam zaujem o kupu Fiat Bravo 1.6 Mjet 2008 77kw, na auto som sa uz bol pozriet, velmi sa mi paci akurat
majitel mi nevie povedat ci ma DPF-filter pevnych castic. Bojim sa tohoto k*rvitka a preto motor s tymto "vynalezom"
na dvor nepustim
 inak som na mjety pocul vela chvaly a spolu s krasnym dizajnom Brava a zaujimavou cenovkou po
 inak som na mjety pocul vela chvaly a spolu s krasnym dizajnom Brava a zaujimavou cenovkou ponom pokukujem
 Preto by som Vas chcel poprosit ci by ste mi nevedeli podla VINka poradit ci tento kusok ma alebo nema
 Preto by som Vas chcel poprosit ci by ste mi nevedeli podla VINka poradit ci tento kusok ma alebo nema filter pevnych castic.
screen: https://www.dropbox.com/s/zn2l3pg71euyv ... .45.57.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakujem za odpoved
 .
 .ps.: pre majitelov strojov s DPF 1.6/1.9 Mjet: ake mate skusenosti resp. starosti s DPFkom? neskusali ste ho odstranit? nepozna niekto
serioznu firmu najlepsie na vychode slovenska kde by ho vedeli spravne odstranit aj sofverovo osetrit? ( viem ze ak sa len fyzicky vyberie
a neprehraje sofver z verzie bez dpf filtra tak si auto mysli ze ten filter stale ma a spusta nadalej regeneraciu filtra
 )
 )