)
)Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

)
)PARADA DAKUJEME ZA VIDEOTimo píše:Ahojte vsetci,
tak som narychlo spravil videjko z nasho zrazu. Zatial v nizkom rozliseni, neskor pridam HD
http://youtu.be/KrTOAjztHkM" onclick="window.open(this.href);return false;

, super video
 , super video  díky
 díky škoda že som nevedel prísť
 škoda že som nevedel prísť  Najbližšie ked bude dačo prídem 100%
 Najbližšie ked bude dačo prídem 100%  už by sa patrilo vás prísť pozrieť aj ked moje punto nieje moc tuning
 už by sa patrilo vás prísť pozrieť aj ked moje punto nieje moc tuning  max iba kolestá
 max iba kolestá  mám rád decent tuning a klasiku original ale predsa sa patrí sa stretnúť a pokecať s každým
 mám rád decent tuning a klasiku original ale predsa sa patrí sa stretnúť a pokecať s každým  

a spoznať nových ludí
 a spoznať nových ludí  

Nie je za čoMatto píše:Timo - parádička, super video
díky

mozno ich vsetky este upravuje
 mozno ich vsetky este upravuje 

,chcem vybrat z kazdeho fotaku tie najlepsie zabery..a urobit rekapitulaciu tych najlepsich,kaslite aj na upravy fotiek ked tak..ved to neni podstatne,zabery budu aj tak pekne len ich oznacit v PC a dat  uploadnut(otazka 3min a nahravanie bezi samo)..vyhodi odkaz a mozme stahovat,ved uz bude tomu mesiac zachvilu tak by sa patrilo...aj dnes az dozajtra uz keby to bolo mozne...jak od Puntuna aj tie z vyhodnotenia
,chcem vybrat z kazdeho fotaku tie najlepsie zabery..a urobit rekapitulaciu tych najlepsich,kaslite aj na upravy fotiek ked tak..ved to neni podstatne,zabery budu aj tak pekne len ich oznacit v PC a dat  uploadnut(otazka 3min a nahravanie bezi samo)..vyhodi odkaz a mozme stahovat,ved uz bude tomu mesiac zachvilu tak by sa patrilo...aj dnes az dozajtra uz keby to bolo mozne...jak od Puntuna aj tie z vyhodnoteniaAhoj ke by sa dalo eště dat k ludom aj měna koho poznáme...samozřejmě na fb a AK ho mas v priateloch.....no PUNTUN asi carujePepoxx píše:pepaxx tusim nefotil iba ja a tie uz su tu .... priznam sa trosku som pozabudol na to odovzdavanie cien este tie tu hodim..... puntun ktovie co stvaramozno ich vsetky este upravuje

, nájdem ich a vykonám nápravu
 , nájdem ich a vykonám nápravu   (dúfam že som ich niekam neodpásol ...)
  (dúfam že som ich niekam neodpásol ...) 
 | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |