stredovy panel pomozte

Vybavení a úpravy interiéru, vnitřní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

sanchitos
Fiaťák
Příspěvky: 79
Registrován: 16 pro 2013, 19:56

Re: stredovy panel pomozte

Příspěvek od sanchitos »

Mňa by zaujímalo páni ako to mám rozobrať. Lebo ako som skúšal tak som skúšal a nešlo mi to a nechcem ísť nato hrubou silou. Je to na klikoch alebo na šróboch alebo ako to prosím vás je?
Reklama
 

Tommy.S
Začátečník
Příspěvky: 41
Registrován: 12 zář 2011, 00:19

Re: stredovy panel pomozte

Příspěvek od Tommy.S »

Edit:

Mám Fiata Punto mk2 Sporting a jde to rozebrat jednoduše, ale od rad lidí tady jsem se to nedozvěděl, každej tu totiž psal něco jinýho.

Takže: Jsou dva druhy těch panelů. Jeden je bez toho dlouhýho plastovýho kusu, kterej vede od řadičky až dozadu, kde je takový malý popelníček a ten druhej typ je bez toho. Já mám ten s tím dlouhým kusem.

Takže stačí odšroubovat dva šrouby pod popelníkem na tom středovém panelu, pak z každý strany za řadicí pákou, dva šroubky jsou taky pod krytem řadící páky a pak to ještě drží z každý strany u těch výdechů ventilace u nohou, jsou tam u nich ty dva zbylé šrouby.

Já jsem ten středový panel sundaval jenom kvůli tomu, abych vyměnil žárovičky na osvětlení toho ovládání, takže to šlo dát pryč jenom kousek, ale dostatečně daleko, abych ty žárovičky vyměnil, protože když to chcete sundal celý, tak budete muset demontovat i celej ten zadní díl s tím popelníčem vzadu. Ale to už jsem nezkoušel. Popř. tady je video jednoho taliána: http://www.youtube.com/watch?v=vELYcAH3 ... py&index=2" onclick="window.open(this.href);return false;

Problém vyřešen. :)
Odpovědět

Zpět na „Punto - interiér“