nechcem až tak veľmi do toho investovať, predné repro som už kúpil pioneer za 50. Myslíte že sa mi oplatí kúpiť tento subák alebo mám kúpiť repro 10cenťáky do zadného plata? Je to MKII ďakujem za pomoc

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

tiež uvažujem od toho sencoru, ja hlavne potrebujem zlepšiť basy a aby mi zostalo čo najväčšie miesto v kufri..
  tiež uvažujem od toho sencoru, ja hlavne potrebujem zlepšiť basy a aby mi zostalo čo najväčšie miesto v kufri.. 

málokdy něco vezu
 málokdy něco vezu 
 Už sa teším na zapájanie
  Už sa teším na zapájanie   

bejt to tak vo 10 cm větší tak jedině na přívesnej vozík.Kosto píše:Trošku väčší ako som čakal ale som zvedavý či aj zvuk bude adekvátny tej veľkostiUž sa teším na zapájanie

Potom už len vybrať jednu pravú zadnú sedačkuomar píše:bejt to tak vo 10 cm větší tak jedině na přívesnej vozík.Kosto píše:Trošku väčší ako som čakal ale som zvedavý či aj zvuk bude adekvátny tej veľkostiUž sa teším na zapájanie

Chcem sa len opýtať, koľko asi vydrží baterka pri zapnutom subáku bez naštartovaného motora????
  Chcem sa len opýtať, koľko asi vydrží baterka pri zapnutom subáku bez naštartovaného motora????   CCA stačí... a je to neporovnateľný zvuk.. odporúčam každému subák, teraz keď počúvam bez subáku tak sa cítim ako keby som si v aute púšťal muziku z mobilu
  CCA stačí... a je to neporovnateľný zvuk.. odporúčam každému subák, teraz keď počúvam bez subáku tak sa cítim ako keby som si v aute púšťal muziku z mobilu   takže subák - zadné repro:   1:0
   takže subák - zadné repro:   1:0    
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |