Plastová nádrž
Moderátor: peta.smolik
Plastová nádrž
Kde sehnat plastovou nádrž? Smrdí mi benzín a nikde nic nemůžu najít, tak si myslím, že je to tou nádrží.A když už ji budu měnit, tak raději tu plastovou. 1.1 Mpi

- Reklama
Re: Plastová nádrž
Videl si už niekde plastovú? Ja som sa zatiaľ stretol len z plechovou, o plastovej do seičenta počujem prvý krát. Tie plechové nádrže vydržia strašne krátko ,hneď začnú hniť v spoji. Ale zas vymeniť ju netrvá dlhšie než dve hodinky  Keď nájdeš plastovú tak to tu napíš kúpim si aj ja takú.
 Keď nájdeš plastovú tak to tu napíš kúpim si aj ja takú.

Keď nájdeš plastovú tak to tu napíš kúpim si aj ja takú.
 Keď nájdeš plastovú tak to tu napíš kúpim si aj ja takú.Re: Plastová nádrž
Domnívám se, že plastovou nikdo nevyrábí, protože originál byla jen plechová a tak druhovýroba jsou taky jen plechové. Nádrž jsem měnil v roce 2008 a v té době jsem plastovou nikde nenašel a to jsem hledal docela dost. Koupil jsem druhovýrobu, nádrž je pozinkovaná a zvenku ještě nastříkaná barvou, vůbec nerezne, oproti originálu je kvalitní, není z Polska, doporučuji. Koupil jsem jí v ACI.

Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách

Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
No já blbec ji koupil v polsku,od pohledu nic moc kvalita,tenký plech jak papír,za 3 roky jsem ji měnil znova,ani nátěr nepomohl,zrezla né ve spoji,ale normálně vespod prorezlé dírky. Plastová se nedělá,co tak zkusit dopasovat plastovou z punta MKI nebo pandy ta by mohla být menší.

CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87

Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Tak to koukám a já myslel, že jsem ji někde zahlídnul  .
.
Trošku mě totiž děsí, že občas je cítit benzín. Většinou to bývá pří stání třeba na šrankách. Na druhou stranu mokro pod autem není a ani není nikde nic vidět pod autem. Někdy jsou zas cítit spaliny, ale to bude asi výfuk - dírka.

.
.Trošku mě totiž děsí, že občas je cítit benzín. Většinou to bývá pří stání třeba na šrankách. Na druhou stranu mokro pod autem není a ani není nikde nic vidět pod autem. Někdy jsou zas cítit spaliny, ale to bude asi výfuk - dírka.