Mam H4, aku prerabku si robil ? Ja som si myslel ze kupim H7 koncovky v mototechne a nahradim tie H4.
 vyrobit nieco taketo http://innovativewiring.com/iw/wp-conte ... -high1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
 vyrobit nieco taketo http://innovativewiring.com/iw/wp-conte ... -high1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 vyrobit nieco taketo http://innovativewiring.com/iw/wp-conte ... -high1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
  A k Hidkám, sú to 6000K a polícia s tým môže mať problém ale pre tento prípad nosím v aute aj dve klasické halogénové H7 keby náhodou. A keďže by sa im nepáčilo viac vecí na aute tak nejaké Hidky sú najmenej. A k TK, auto na poslednej kontrole nechceli pustiť za fóliu na zadných svetlách a keďže som odmietol ju strhnúť a neponúkol som im žiadny úplatok tak mi za to na oplátku dali TK ale nedali EK
 A k Hidkám, sú to 6000K a polícia s tým môže mať problém ale pre tento prípad nosím v aute aj dve klasické halogénové H7 keby náhodou. A keďže by sa im nepáčilo viac vecí na aute tak nejaké Hidky sú najmenej. A k TK, auto na poslednej kontrole nechceli pustiť za fóliu na zadných svetlách a keďže som odmietol ju strhnúť a neponúkol som im žiadny úplatok tak mi za to na oplátku dali TK ale nedali EK  ktorú som na druhý deň dostal bez nejakých ďalších vykecáčiek okolo toho..
 ktorú som na druhý deň dostal bez nejakých ďalších vykecáčiek okolo toho.. To čo si mi poslal to nie je ono to svetlo má iný konektor. Ja som si ho odstrihol z GT ale pasuje z hocijakého iného Punta čo malo H7+H7 alebo tuším aj z Fiat Bravo/Brava. Ale zapojiť som si to dal už auto-elektrikárovi keďže to musel prepojiť cez nejaké relé a neviem čo ešte.. Sám by som to nespravil tak som to nechal na odborníka
 To čo si mi poslal to nie je ono to svetlo má iný konektor. Ja som si ho odstrihol z GT ale pasuje z hocijakého iného Punta čo malo H7+H7 alebo tuším aj z Fiat Bravo/Brava. Ale zapojiť som si to dal už auto-elektrikárovi keďže to musel prepojiť cez nejaké relé a neviem čo ešte.. Sám by som to nespravil tak som to nechal na odborníka   

ale nedalo sa dívať na predné sedačky v koži a zadné v látke tak som to dal prečalúniť
 ale nedalo sa dívať na predné sedačky v koži a zadné v látke tak som to dal prečalúniť  ďalej pribdli aj fólie na sklá no len s úplne jemným zatmavením
 ďalej pribdli aj fólie na sklá no len s úplne jemným zatmavením  A pred týždňom sme boli trošku s kamarátom pofotiť a tak mala ochutnávka
 A pred týždňom sme boli trošku s kamarátom pofotiť a tak mala ochutnávka  

Toto ma vyšlo v autočalunníctve na 120€ A do budúcna plánujem stropnicu, stĺpiky, tapacíre dverí a palubku a to všetko v kombinácií koža+alcantara takže podľa mojích výpočtov bola toto asi tá najlacnejšia položka
 Toto ma vyšlo v autočalunníctve na 120€ A do budúcna plánujem stropnicu, stĺpiky, tapacíre dverí a palubku a to všetko v kombinácií koža+alcantara takže podľa mojích výpočtov bola toto asi tá najlacnejšia položka 
 právě kvůli ceně
 právě kvůli ceně  na palubku semiš namísto alcantary
 na palubku semiš namísto alcantary  a strop a sloupky taky semiš jenže kombinbace 2 barev podlaha nějakej peknej koberec s nějakou tou výšivkou asi nebo tak něco
 a strop a sloupky taky semiš jenže kombinbace 2 barev podlaha nějakej peknej koberec s nějakou tou výšivkou asi nebo tak něco  ale pokud tě zadek stál 120e a je to koža tak to bude cajk to mám do 8000kč komplet sedadla a na ten zbitek už to nějak klapne
 ale pokud tě zadek stál 120e a je to koža tak to bude cajk to mám do 8000kč komplet sedadla a na ten zbitek už to nějak klapne  ted musím dát kastlu docajku pak podvozek a pak itoš sním totiž chcu trochu poladit hudbu nějaké to vytlumení lepší repro ale nic extra
 ted musím dát kastlu docajku pak podvozek a pak itoš sním totiž chcu trochu poladit hudbu nějaké to vytlumení lepší repro ale nic extra 
 Takže to tam tak príjemné začalo
  Takže to tam tak príjemné začalo   ale nakoniec všetko dobre dopadlo a akciu sme si patrične užili
 ale nakoniec všetko dobre dopadlo a akciu sme si patrične užili   

No, dúfam že áno. Ak všetko pôjde ako má tak sa určite uvidíme
  No, dúfam že áno. Ak všetko pôjde ako má tak sa určite uvidíme  Zatiaľ sme na tom dosť biedne
 Zatiaľ sme na tom dosť biedne  

Takže GT3 1.4T
 Takže GT3 1.4T  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |