Connect Nav+ Update

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
ondrasdnb
Fiaťák
Příspěvky: 51
Registrován: 28 led 2012, 13:00

Connect Nav+ Update

Příspěvek od ondrasdnb »

Ahoj stiláci. Omlouvám se že zakládám nové téma o cn+ které již existuje ale je staré :) chci se zeptat ohledně update cn+ které jsem provedl z verze 7.5 na 12.2, po zapnutí radia klasický postup, spustilo se flashování a cca u 50% obrazovka zhasla a nic se nedělo, tak jsem radio vypnul a znova zapnul. Výsledkem je že nenaskočí ani logo fiat a obrazovka je černá a cd nelze vytáhnout a po nějaké chvílí naskočí barevné pásky jako by tam bylo něco napsáno ale obraz je rozmazaný a pak se restartuje a opakuje se celý proces znova. CD jsem tedy vytáhl rozebráním rádia a po složení radio zapojil a spustil a výsledkem je že obrazovka je černá a nic nenačte. Máte někdo zkušenost co s tím dělat?? Opravdu jsem v koncích a obávám se že jsem rádio zlikvidoval tím že jsem chtěl update. Díky předem za rady :)
Fiat Stilo 1.9JTD 85kw ex
Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 125kw ex
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Audi A6 Avant 2.7TDI 132kw
Reklama
 

ondrasdnb
Fiaťák
Příspěvky: 51
Registrován: 28 led 2012, 13:00

Re: Connect Nav+ Update

Příspěvek od ondrasdnb »

Došel jsem k dalšímu kroku. Spustil jsem znova aktualizaci Cn+ a zkoušením jsem zjistil že pokud radio zapnu tlačítkem on nebo klíčkem tak se aktualizace spustí ale je tam od samého začátku cca 20% dokončeno a po pár vteřinách se to cele restartuje a vše se opakuje, ale když při spuštění Cn+ začnu mačkat různá tlačítka nebo točit kolečkem na hlasitost tak aktualizace probíha ale skončí u 50% a znova restart. Zkoušel jsem několikrát a vždy 50% a konec. Už nevím co s tím udělat nic mě nenapadá. Verze byla 7,5 a zkoušel jsem tam dát 12.2, pak jsem vyzkoušel i 9.8, 9.9 a 11 a u všech úplně stejný problém. Mám doma ještě jedno radio Cn+ jenže od něj nemám kod a při zapnutí po mě chce MASTER CODE. Jestli se to dá odkodovat budu rad i za tuto radu :)
Fiat Stilo 1.9JTD 85kw ex
Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 125kw ex
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Audi A6 Avant 2.7TDI 132kw
amiga
Zkušenej Fiaťák
Příspěvky: 210
Registrován: 11 črc 2014, 20:13

Re: Connect Nav+ Update

Příspěvek od amiga »

ondrasdnb píše:Došel jsem k dalšímu kroku. Spustil jsem znova aktualizaci Cn+ a zkoušením jsem zjistil že pokud radio zapnu tlačítkem on nebo klíčkem tak se aktualizace spustí ale je tam od samého začátku cca 20% dokončeno a po pár vteřinách se to cele restartuje a vše se opakuje, ale když při spuštění Cn+ začnu mačkat různá tlačítka nebo točit kolečkem na hlasitost tak aktualizace probíha ale skončí u 50% a znova restart. Zkoušel jsem několikrát a vždy 50% a konec. Už nevím co s tím udělat nic mě nenapadá. Verze byla 7,5 a zkoušel jsem tam dát 12.2, pak jsem vyzkoušel i 9.8, 9.9 a 11 a u všech úplně stejný problém. Mám doma ještě jedno radio Cn+ jenže od něj nemám kod a při zapnutí po mě chce MASTER CODE. Jestli se to dá odkodovat budu rad i za tuto radu :)
musis to napalit na najmensiu rychlost napr 3-4 a na kvalitne cd.ak nemas k tomu druhému kod.tak ked das prepalit na najnovsi soft,tak ta nebude pytat potom kod.ani ja som namal kod a pri preflashovani to potom nepytalo.
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“