Klimatizace

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
daja
Začátečník
Příspěvky: 15
Registrován: 17 pro 2006, 20:23

Klimatizace

Příspěvek od daja »

Nevíte někdo kolik chladiva (plynu) má přijít do klimatizace Palia 1.2 75k ?
Reklama
 

stifmajstrABARTH
Znalec
Příspěvky: 725
Registrován: 09 led 2007, 18:35

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

to nvm proc to chces vedet....to ti udelaj v servisu..to si doma nevymenis je na to spec. masina...ta se napoji na ty ventili pak to vysaje,odvzdusni,prefiltrtuje to medium,vrati to tam z5,pripadne doplni novym...zase se to nejak tlakuje bo co..uzsito nepamatuju presne :lol: ......ale tak nejak to probiha :wink: ..... :arrow:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
hlawi
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 20 kvě 2007, 15:43

Příspěvek od hlawi »

Dobrý den, prosím o pomoc, mám fiat palio weekend 1.2 a mám klimatizaci, newím proc, ale nejak mi nefunguje, kapaliny mam dost. Vzdycky zapnu klimatizaci, kolecko mam nastaveno na studeno, foukani vypnute a nic se nedeje.
Josef1782
Začátečník
Příspěvky: 21
Registrován: 23 dub 2007, 12:53

Příspěvek od Josef1782 »

hlawi píše:Dobrý den, prosím o pomoc, mám fiat palio weekend 1.2 a mám klimatizaci, newím proc, ale nejak mi nefunguje, kapaliny mam dost. Vzdycky zapnu klimatizaci, kolecko mam nastaveno na studeno, foukani vypnute a nic se nedeje.
No já nevím ale když si zapnu klimatizaci, (mám stejný vůz) tak zapnu i VENTILÁTOR, bez toho ti to moc chladit nebude...!!!
Fiat Palio 1.2 - 75 - 8v
obag
Začátečník
Příspěvky: 1
Registrován: 21 srp 2007, 19:38

klima - elektrika

Příspěvek od obag »

Nemate niekto elektricke schema na palio 1.2 54kW, konkretne na klimu, pretoze mi do nej nejde stava a neviem od coho sa mam odrazit..

Neviete od coho su 3 rele pod bateriou?? nebude to na klimu?
vaclavka
Začátečník
Příspěvky: 31
Registrován: 26 čer 2006, 23:05
Bydliště: Merklín
Kontaktovat uživatele:

klimatizace

Příspěvek od vaclavka »

Měl jsem podobný problém s klimatizací. Pomohlo vyčištění a napružení kontaktů konektoru umístěného zezadu panelu ovládání klimatizace.
gabko61
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 08 čer 2011, 14:53

Klimatizace

Příspěvek od gabko61 »

Ja mám taký problém, že klíma raz ide, a raz nie. Zistil som časom sledovaním, že skôr nabehne za chladného počasia. Ráno, keď je zima. Niekedy to ide dlho, inokedy prestane fungovať za pár minút. Niekedy to nabehne - fúkanie aj s kompresorom, inokedy fúka vzduch ako na 1. stupni, ale bez chladenia. Klíma bola plnená, tlaky skontrolované, aj trojcestný ventil, či aký bol vymenený za nový, ale problém pretrváva. Chladí si ako chce. Chystám sa na kontrolu a prespájkovanie plošáku ovládania, aj keď mi jeden elektrikár z autorizovaného servisu diagnostikoval, že problém môže byť s čidlom proti námaze. Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem

Po čase a návsteve niekolkých elektrikárov som si klíma opravil sám. Išlo o studené spoje na tom malom plošáku ovládania. Aj konektor robil šarapatu, lebo mechanicky nedržal na plošáku a po malýc pohyboch to odniesli spoje na jeho pripojení. Prilepil som lepacou pištolou a spoje doplnil-premostil drôtikmi, lebo už z plošáku sa odlúpil.
Odpovědět

Zpět na „Palio“