Pri plnem rejdu mi ale druha sroubovice pruziny od shora dre o blatnik, resp o karoseri. Takze pri parkovani je to jako by sel kov na kov. Zkouseli jsme to na zvedak a je to druha sroubovice od shora. V krajnich polohach volantu se proste pruzina drhne o karoserii. Mechanik se s tim to uz setkal u pruzin Kayaba, pry uz u 3 aut. Reseni pry je bud vymenit pruziny nebo obouchat karoserii kladivem v miste dotyku. Pri pohledu je tam v normalnim stavu asi 0.5 mm mezera, pri plnem rejdu ta pruzina proste drhne.
Je to velice neprijemny zvuk a drhne to dost. Dela to hlavne leva strana, prava je lepsi.
Nevite nekdo co s tim?

Jinak konec pruziny musi byt na dorazu co je na tlumici ne jinak!!
 Jinak konec pruziny musi byt na dorazu co je na tlumici ne jinak!! Mechanik mi tehdy rekl, at otocim pruzinou.... Vydrzelo to par km
 Mechanik mi tehdy rekl, at otocim pruzinou.... Vydrzelo to par km  Az jsem zjistil, ze mam spatne danou misku pruziny... Pokud vam to opravovali v servisu, tak si vyjednejte reklamacku, spatna montaz
 Az jsem zjistil, ze mam spatne danou misku pruziny... Pokud vam to opravovali v servisu, tak si vyjednejte reklamacku, spatna montaz  Ja mam na tlumicu takovou drazku, na ktere je najetej konce pruziny. Zitra se na to kouknu a mozna udelam foto.
 Ja mam na tlumicu takovou drazku, na ktere je najetej konce pruziny. Zitra se na to kouknu a mozna udelam foto.