Váha vzduchu je značky EPS a aj MAP snímač je značky EPS.
Bravo 2007, 1.9 JTD 66 kw.
Moderátor: peta.smolik
Mám diagnostiku.Vitaml píše:Diag nemáš?
Dnes som to skúsil odpojiť a auto bez problémov ide aj v nízkych otáčkach. Zapojil som ju naspäť a zas to robilo problém ale už horšie. Keď to začalo trhať tak mi šiel dym z výfuku... Tak že to robí tá váha vzduchu. Keby že nie som blbý a priplatím si za tu Bosch tak som nemusel riešiť takéto problémy.jano207 píše:Tiez sa priklanam k tej vahe vzduchu.Skus ju odpojit a ist bez nej ako sa to bude chovat.Ale tak pri tej vahe by som asi kupil predsa len znacku
Mám robiť zlú reklamu obchodu?Vitaml píše:Tak to vyreklamuj ! Nemaj dělat šmejdy. Jestli vyzkoušíš jinou a bude bez problémů, tak je to důvod.
Jo a ve kterým obchodě jsi to koupil ?
a co stym ma obchod?? oni to tiez len objednavaju a nevedia jej stavjojo007 píše:Mám robiť zlú reklamu obchodu?Vitaml píše:Tak to vyreklamuj ! Nemaj dělat šmejdy. Jestli vyzkoušíš jinou a bude bez problémů, tak je to důvod.
Jo a ve kterým obchodě jsi to koupil ?Nápoveda ma žlté predajne
Váhu som dal na reklamáciu. Uvidím ako sa vyjadria. Tú svoju starú váhu som riadne vyfúkal a nešetril som ju... Skúsil som ju napojiť naspäť a žiadny problém. Buď auto neberie hodnoty z tej váhy alebo je funkčná....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |