jeslti si myslel predelat jednobod na mpi tak to ano jde, cetl jsem to tu kdysi davno
 jeslti si myslel predelat jednobod na mpi tak to ano jde, cetl jsem to tu kdysi davno  Mne tech 44kw staci, zavodak z toho stejne nikdy nebude.
 Mne tech 44kw staci, zavodak z toho stejne nikdy nebude.Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 jeslti si myslel predelat jednobod na mpi tak to ano jde, cetl jsem to tu kdysi davno
 jeslti si myslel predelat jednobod na mpi tak to ano jde, cetl jsem to tu kdysi davno  Mne tech 44kw staci, zavodak z toho stejne nikdy nebude.
 Mne tech 44kw staci, zavodak z toho stejne nikdy nebude.60ka je SPI (jednobod) a 75 MPI (4bod) + 75ka má jinak řešenou hlavu kvůli 4bodu, ostřejší vačku, jinou škrtící klapku, jiný svody a samozřejmě "chytřejší" jednotku...duty21 píše:nevie niekto ako sa lisi 60 a 75 ,niekde som cital ze je tam vecsia skrtiaca klapka .Nepomohlo by to trochu ozivit motor ?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |