MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od pavproch »

ref diag: Jo, to už mě taky napadlo, ale... přece nevyhodím (do popelnice, bo už po záruce) vjec za 16tis, která (zdá se) se fšema mýma autovrakama funguje a škody nepáchá, jen prostě od nedávna na Pindici rozsfěcí ABS (A díval sem se do historie aktualizací, nic tam zaznamenáno opravdu není a 129 aktualizací čeká na ingstalaci = FUCK OFF! - bůhví co a kde se v ní samo aktualizovalo = ZASRANÝ ČANKAJŠEK!)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Reklama

pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: nákupní taška ale ne plnohodnotného Protectora, jen STir+. Začínám mít vážné podezření, že radar.hlava teho STiR asi umřela
Jo, OBROVSKÁ POCHVALA (i dyž akce teprve bude) AR.net, postavili se ke mně/poblému čelem - až bude Pinidca zase pojízdná (ref NEbrzdy aktuálně u Michala), tak zajedu do Všeminy proměřit tu na 99,99% umřitou hlavu a dyž scípla, dostanu tam novou (použitou) za NEUVEŘITELNĚ vstřícných (platebních) podmínek. Taktomabyť, starost o zázaníka na prvním místě.... :idea:
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Tak. Pindica je u Michala hotová, na 99% to nebyl posilovač. Btw, tím že je to N/A, tak to nemá podtlakový (jako mají turbítka), ale akýsi iný posilovač, prý. Zřejme to byla archaická (zamrzající) brzdová kapalina - podle mých záznamů 2018... vyměněno, poservisováno + milion jobovek ref STK 2026 - budu s Pindicou muset napřed k Michalovi (na dýl a zadraho) aby Pindica prošla. Autovraky, ale mám je ráth. Po obědě si pro ni du.
Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Zamrzlá brzdovka by byla hoooooooodně velká exotika...
Posilovač tam neni žádnej spešl ale klasický podtlakový. Akorát turbomotory mají v sání přetlak, tak na výrobu podtlaku je na motoru vývěva. Atmo motor má v sání podtlak, u něj se podtlak bere přímo ze sání.. Michal zdá se je dost lama, zvážil bych dávat mu auto do ruky a brzdy obzvlášť...
Na Pandu bych pořídil jinou diagnostiku, tu tvojí bych se bál připojit, evidentně se s autem nekamarádí a mohla by ti odpálit jednotky... Na čísla chyb,mazání a základní live hodnoty stačí něco z Alíka za tři stovky (nebo i za stovku + mobil...), pokud je potřeba víc tak multiecuscan + příslušný kabel..
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

No cement.
Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Hele, pokud někdo kdo se hrabe v brzdách tvrdí že Panda nemá podtlakový posilovač, tak je to ... oprava, ne lama ale debil. Mu to vyřiď, může se sem k tomu vyjádřit.
A sám se můžeš podívat pod nádobku brzdovky co tam uvidíš, jestli to náhodou nevypadá nějak takhle:
https://fiat.7zap.com/cs/global/panda-1 ... rse-power/
Pozice 1 je posilovač, 2 je hadice podtlaku od sání k posilovači.
Ty cemente...
A dej zkontrolovat brzdy dobrýmu automechanikovi.. Podle popisu jen vyměnil brzdovku ale neopravil nic, proč to nebrzdilo neví. Za tim si stojim.
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Debil seš Ty. Končím s debilem.
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Dybys urážel mě, tak mito neva, ale Michala urážet nebudeš, debile!
Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Než ho tu začneš hájit, tak se nejdřív podívej do auta co tam máš namontovaný. Pak budeš vědět jestli jsem debil já nebo ten tvůj Michal.
Já to svoje tvrzení mám podložený. Co ty? Opravit ten jeho nesmysl znamená být debil? Tak mu auto dál dávej a info si hledej sám, tvoje auto, tvoje rodina, já se v tom nazabiju když to znova přestane brzdit.
Po týhle reakci kdyby šlo jen o tebe tak tě mám na háku, ale jde i o ostatní lidi který to auto potká, třeba v protisměru - tak ještě jednou: nic neopravil, jen vyměnil brzdovku. Zamrzlá voda jakože kus ledu v brzdovým potrubí je nesmysl. Přeber si to jak chceš.
Odpovědět

Zpět na „Panda“