MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od pavproch »

Michal widle nehodil = od pondělka děj se vůle boží (čti STK).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Reklama

pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

A ešče jeden koment (oklikou k pofiderním cenám ref Vladka): Ono to s nima bude asi tak, jaxem nedávno zistil ohledně jejího regulérního brmbrmbrm - Tiguan 2,0TSi EA888 - má ca 150kkm = rozvody fprteli, výměna řetázky a napínáku podle babských rad na fernetu ca desítka, skutečnost= autorizák 35, (kvalitní) neautorizák 30. Takže asitak k zde uváděným "čínským/polským" cenám. Guvno. Je třeba být realistou. A to já sem.
Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Hele v autech se hrabu konkrétně i v Pandě (je v rodině), tak vim co stojí materiál a jak dlouho to trvá.. Konkrétně rozvody komplet i s vodní pumpou stály 2k a zabraly mi tři hodiny (kdo to nevymýšlí tak dvě hodiny v pohodě), a to mám ještě novější dražší verzi (širší řemen 22mm)
TSI jsou složitější a taky záleží co všechno se kolem nich dělá, srovnávat to s FIRE 1,2 se to nedá..
Na Pandě přehodit těsnění hlavy jde laciná verze za tři stovky a top všechno v nejlepší kvalitě za 5, zabere to půl dne...
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Jenže já tady NIGDY NIGDE nespal, že sa ftom budu hrabat DIY (nejsu wool, abych to dělal, já su enem geront), mně to bude dělat Michal za obvyklou úplatu (jako vždy) a ten musí z něčeho taky žít a přežit (a já mu to přeju, protože nejen pro mě odvádí kvalitní prci).
Takže DIY lacná jappka a tržní běžně-cenové hrušky. Howgh.
Odpovědět

Zpět na „Panda“