[url]http://imageshack.us]

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
To muzu jenom potvrdit. Predtim sem mel 2,0 Astru (kombi) a neda se to vubec srovnavat. Clovek nestaci zirat co dokaze 1,2 motor. Vyborna dynamika, 6 kvaltu, mala hmotnost, snizenej podvozek...roman008 píše:KUFI Čau tady Omar - hele když jsem viděl tvou fotku Sportinga - můžeš mi říct jaký je?? Je to taková raketa jako se o ní píše?? Napiš něco o autě - spokojený s ním??
Kosta píše:No policajtum se to libi i nelibi podle toho koho potkas...treba v mlady boleslavi sem potkal cubku kdyz sem jel na mimon a ta me dala nekompromisne 1000 na miste...ale treba v Praze sem zase potkal dva mlady capky a ty mi prolezly auto od radicky az po kufr a rekli:Dekujeme muzete pokracovat... ;)Jinak spokojenost moc!Ted sem do toho koupil LCD monitor 7" dam tam Xbox a hydrauliku a pak pujde do sveta asi ;)uvidme uvidime ;)jinak ty lemy uz takhle zustanou jen se nalakujou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |