Punto srázek SK 2.6.2007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- Reklama
- 
				NewEddie
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
UUUUUUUCAST
Potvrdzujem ucast seba ( modry Sporting ) a kamarata ( zlty Sporting ), obaja z PK   ...Tesim myslim ze uz len cesta do NR bude fun. Inak trnavaci kedy vyrazate
  ...Tesim myslim ze uz len cesta do NR bude fun. Inak trnavaci kedy vyrazate  ....zeby sme sa mozno pripojili
 ....zeby sme sa mozno pripojili   ...pozdravujem
  ...pozdravujem

...Tesim myslim ze uz len cesta do NR bude fun. Inak trnavaci kedy vyrazate
  ...Tesim myslim ze uz len cesta do NR bude fun. Inak trnavaci kedy vyrazate  ....zeby sme sa mozno pripojili
 ....zeby sme sa mozno pripojili   ...pozdravujem
  ...pozdravujemNejazdi nikdy rychlejsie ako tvoj anjel lieta 
P IIa Sporting - Lentilka

P IIa Sporting - Lentilka
- 
				Sporting 1.2
- Fiaťák
zdravim vsetkych puntakov!!!!!!!!
tento vikend som bol na zraze mareakov-bolo to super,aj ked s puntom som bol jediny-neodkopli ma ze nemam mareu! inac @ tomu sa povie zraz-130 aut!
dobre-o tom som nechcel...pretoze vlastnim punto uz 3ti krat a nedam nan dopustit, mal by som zaujem prist na zrazik.
pls-mozte mi podat jasne info o stretku?-hlavne miesto,cas a ine important info.
budem rad ak to dopadne ok a pride co najviac cars,aby sme nabuduce prekonali mareakov

tento vikend som bol na zraze mareakov-bolo to super,aj ked s puntom som bol jediny-neodkopli ma ze nemam mareu! inac @ tomu sa povie zraz-130 aut!
dobre-o tom som nechcel...pretoze vlastnim punto uz 3ti krat a nedam nan dopustit, mal by som zaujem prist na zrazik.
pls-mozte mi podat jasne info o stretku?-hlavne miesto,cas a ine important info.
budem rad ak to dopadne ok a pride co najviac cars,aby sme nabuduce prekonali mareakov

- 
				Arrow79
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No banda, takze povodne miesto je obsadene. Jedine su 2 stoly volne a to bude malo... 
Nahradne riesenie zatial v stadiu vybavovania:
Motel Autohaus, okolie NR
Kastiel v Mojmirovciach, okolie NR
Popripade, ak su nejake napady, sem s nimi. Viacmenej potrebujeme asi len vacsie parkovisko + mozno prestravovat sa.

Nahradne riesenie zatial v stadiu vybavovania:
Motel Autohaus, okolie NR
Kastiel v Mojmirovciach, okolie NR
Popripade, ak su nejake napady, sem s nimi. Viacmenej potrebujeme asi len vacsie parkovisko + mozno prestravovat sa.
Punto MK2 1.2 8V ELX

mal by som napad-no nebude sa to zhodovat s nazvom zrazu.
pekny motorest len asi 3 km nad Bojnicami. velke parkovisko pred nim, nadherny vyhlad ztade.
ak by som to mal obehnut, potrebujem vediet kolko nas asi bude.
p.s. mozete si tam aj schuti zajazdit-su tam perfektne 360-kove zatacky/viedla tade aj rychlostka rally matador/.

pekny motorest len asi 3 km nad Bojnicami. velke parkovisko pred nim, nadherny vyhlad ztade.
ak by som to mal obehnut, potrebujem vediet kolko nas asi bude.
p.s. mozete si tam aj schuti zajazdit-su tam perfektne 360-kove zatacky/viedla tade aj rychlostka rally matador/.
nemyslis nahodou autohaus kde predavali/predavaju?/ mazdy?-smer na levice?
NR dohodnuta-v pohode, nerobi mi to problem.
na margo predosleho prispevku: na marea zraz prislo kopec cechov, najdalej az z budejovic a usti n/L-tomu sa hovori klubova hrdost. ale chapem ze je to 1. zraz-v buducnosti mozno nebude zatazko prejst aj celu republiku!
zalezi to tiez ake programy a nalada bude byvat na zrazoch...
tak teda-zrazu ZDAR!

NR dohodnuta-v pohode, nerobi mi to problem.
na margo predosleho prispevku: na marea zraz prislo kopec cechov, najdalej az z budejovic a usti n/L-tomu sa hovori klubova hrdost. ale chapem ze je to 1. zraz-v buducnosti mozno nebude zatazko prejst aj celu republiku!
zalezi to tiez ake programy a nalada bude byvat na zrazoch...
tak teda-zrazu ZDAR!

Posli mi tel cislo cez sukromnu spravu a dohodneme sa. Mimochodom to zlte punto neparkovava aj v Smoleniciach? -obcas tam vidavam PK znacky na zltaskovi
 Posli mi tel cislo cez sukromnu spravu a dohodneme sa. Mimochodom to zlte punto neparkovava aj v Smoleniciach? -obcas tam vidavam PK znacky na zltaskovi