Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Jojo, vřele doporučujuKaty píše:vylakovat vnitrni plasty jestli nemas jesteDufi píše:Nevim ted co dal? Jelikoz nejsou moc penizky.Poradte mi nejakou levnejsi upravu.Chci neco na aute delat.....
Já teda nevím, ale kamarád mi sehnal modrej sprej původně na brzdiče(nesmějte se mi, vypadá to fakt pěkně), asi kilo stál plnič, kilo bezbarvej lak a jelo se...Dohy píše:ale i to stoji penize a ne zrovna malo teda
Já jsem potřeboval barevnej sprej, plnič ve spreji, bezbarvej lak a jarovou vodu+normální vodu. Vymontoval jsem co jsem chtěl lakovat, odmastil vodou s Jarem, opláchnul, utřel, nastříkal plničem, nastříkal sprejem a teď to asi ještě přelakuju bezbarvým.(Jedná se o demo-návod, mezitím samozřejmě oblepuješ, odmontováváš, čekáš,...) Měl jsem výhou, že jsem sprej nekupoval, ale dostal...zkusím ti sehnat názevDufi píše:A co k tomu teda vsechno potrebuju? A na kolik by to ted vyslo? A jaky je postup? Nikdy jsem nic nelakoval
No, určitě by měl být na plasty. Bezbarvej lak ti udělá lesk, ale třeba mně se dost leskne i ta vrstva spreje, takže bezbarvej použiju asi spíš na ochranu. Ale využil jsem ho, když jsem lepil "polskej karbon"...ten jsem jím přelakoval a ztmavnul a vypadá líp. Určitě to zvládneš, já jsem lopata a taky to mámDufi píše:Ok to bych snad zvladnout mohl. A ten plnic,sprej atd to musi byt asi vse specialni na plasty,ze? A jestli jsem to dobre pochopil tak ten bezbarvej lak ti udela lesk zejo?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |