Akú starú máš mapu? Ja mám iGO 2006PLUS a mapu SK z 12.6.2007. A môžem ti povedať, že zatial presnosť +- 20metrov. A to chodím po Slovensku dosť intenzívne. Ovšem u teba doma a ani v práci som nebol
 , takže neviem posúdiť to opačné číslovanie. Samozrejme, čo človek vytvorí, môže sa aj "kopnúť". Mimochodom, ty sa potrebuješ navigovať aj domov
, takže neviem posúdiť to opačné číslovanie. Samozrejme, čo človek vytvorí, môže sa aj "kopnúť". Mimochodom, ty sa potrebuješ navigovať aj domov   .  Daj vedieť či chceš tú mapu (9813 KB), pošlem ti na mail.
 .  Daj vedieť či chceš tú mapu (9813 KB), pošlem ti na mail.-- DOPLNENÉ --
NOVÉ mapy na iGO - sťahujte -
http://www.filefactory.com/f/9eeb0f75e820535d
Je tam celý svet. Aj USA (po štátoch) Kanada, komplet celá EURÓPA a aj také pikošky ako Lesotho, Namibia, Zimbabwe alebo HongKong.
Súbor .fbl nakopčiť do adresára /maps/ tam kde máte v PDA nainštalované iGO and GOOOOOOO

Len proste to cislovanie nieje este opravene. Nepotrebujem sa navigovat ani domov, ani do prace, to poznam, ale tak skusas to a namiesto pred vchod ta to hodi na krizovatku o 1km inde?
 Len proste to cislovanie nieje este opravene. Nepotrebujem sa navigovat ani domov, ani do prace, to poznam, ale tak skusas to a namiesto pred vchod ta to hodi na krizovatku o 1km inde?  Je to dlhsia ulica, ale ved to nevadi. Inak Igo ja povazujem tiez za vyborny soft, ale napr. to, ze sa nedaju ulozit trasy.. to je velke velke minus.
 Je to dlhsia ulica, ale ved to nevadi. Inak Igo ja povazujem tiez za vyborny soft, ale napr. to, ze sa nedaju ulozit trasy.. to je velke velke minus.