airbeg svití

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
paboz
Začátečník
Příspěvky: 1
Registrován: 17 črc 2007, 14:27
Bydliště: Karvina

airbeg svití

Příspěvek od paboz »

potřebuji najit na 1.2 (pry se jmenuje tlakovy spinač)od pytle už mi rtady radili že je pod sedadlem tam žadné draty nejsou kdy si jsem vyndaval přední sedadla oba i na 1.6 velkou knihu mam ale 1.2 tam neni ani schema k jiné kubatuře o airbegu.
Reklama
 

Komár
Fiaťák
Příspěvky: 69
Registrován: 02 kvě 2006, 14:29
Bydliště: Pha

Příspěvek od Komár »

No ten tlakový spínač na pytel je pod sedadlem spolujezdce, pokud máš jen jeden pytel a svítí ti, tak je zrada jinde.
Komár
jednadvašestnáctvé
http://www.fiatbravaklub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Andrew1
Začátečník
Příspěvky: 13
Registrován: 24 led 2007, 11:57
Bydliště: Kožlany
Kontaktovat uživatele:

airbag

Příspěvek od Andrew1 »

No měl jsem stejný problém po výměně radia mi začala svítit kontrolka airbagu prolezl jsem kvůli tomu celou kabeláž a nic jsem nenašel tak sem to dal na diagnostiku a řekli mi že jsem měl odpojenou baterku a proto mi to začalo svítit tak to zresetovali a je klid.
lzika
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 20 lis 2008, 09:41
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lzika »

Tak to se mi ulevilo. Stalo se mi totiž úplně to samý. Vyměnim rádio a najednou se rozsvítila kontrolka airbacku tak sem z toho byl trochu špatnej ale jestli to stačí zresetovat tak se mi dost ulevilo. Byl sem se jenom tak ze srandy zeptat ve fiat servisu a když mi začal povídat o všechno budou muset prověřit a zkontrolovat tak bych se nedivil kdyby mi za reset naúčtovali trojku.
Bulva
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 25 zář 2008, 17:00

Příspěvek od Bulva »

mam stejny problem jako v uvodnim prispevku. Sviti mi kontrolka airbagu. Tady v Havířove sem byl ve fiatu tam to zresetovali a prstalo to jen na chvili po dalsi nastartovani to sviti zase. tak mi zkusili dobit baterku do plna a znovu reset ale to uz sviti airbag porad. na technicke me nechteji nechat projit dokud to nevyresim. Jeste mi ve fiatu rekli ze by to mohl byt nejaky drat v sedadle spolujezdce ale nevim co to ma byt ci co. Kdyby nekdo vedel co mam hledat tak bych hledal na vrakovistich ale nikdo mi nic presneho nerekl. No nejaky znamy mi jeste tvrdil ze by to mohli zpusobit spatne patrony v bezpecnostnich pasech. ale davat jen tak 1200 se mi teda nechce. PROSIM moc poradte co bych mel zkusit.
Bulva
Začátečník
Příspěvky: 6
Registrován: 25 zář 2008, 17:00

Příspěvek od Bulva »

No dneska sem se byl rozcilt do fiat servisu ze mi erekli co tomu e a co mam shanet a hned se sel podivat do archivu a rekl ze bych se mel podivat po součastce TLAKOVY SPINAC SPOLUUJEZDCE jdu se podivat na net. kdyby nekdo vedel kde to sehnat za dobre penize klidne reknete. diky moc.
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“