PulMiloš píše:No z klubu byl brahos, ondra, rozmetal a 1/2Miloš
nakonec to teda byla vydařená akce. My tam nakonec nejeli, řikal sem to Ondrovi. Celý víkend jsem si hrál na zedníka a "trochu" sem pomáhal našim na baráčku.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Ahoj sraz byl dobrej sem rad ze sme nezmokli akorat se porat nemuzu spamatovat z toho jak mi kousek pred Seci v tech serpentynach ulitl ten zadek drifty necham radci profikum a pak kdyz sme koukali v tom programu na ty demolice aut tak sem z toho mel takovej divnej pocit takze do zatacek budu jezdit uz pomalu ale jinak v pohode a uz se tesim na RelaxMeet jestli teda bude hezky pocasi:lol:
Ok-9 píše:Ahoj sraz byl dobrej sem rad ze sme nezmokli akorat se porat nemuzu spamatovat z toho jak mi kousek pred Seci v tech serpentynach ulitl ten zadek drifty necham radci profikum a pak kdyz sme koukali v tom programu na ty demolice aut tak sem z toho mel takovej divnej pocit takze do zatacek budu jezdit uz pomalu ale jinak v pohode a uz se tesim na RelaxMeet jestli teda bude hezky pocasi:lol:
Si se inspiroval v Mimoni, viď
Ještě že ti to dobře dopadlo.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky