Wow, dobry, ale taky by me zajimalo prekryti toho predku . Btw., na kolik te to vyslo?
Btw. 2, barva tveho auta je uzasna, presne takove jsem mel vyhlidnute, zel mel osmiventil a ja chtel neco silnejsiho, mnoooo... Ale to je presne barvicka, co se mi na nem libi..
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
majki píše:Wow, dobry, ale taky by me zajimalo prekryti toho predku . Btw., na kolik te to vyslo?
Btw. 2, barva tveho auta je uzasna, presne takove jsem mel vyhlidnute, zel mel osmiventil a ja chtel neco silnejsiho, mnoooo... Ale to je presne barvicka, co se mi na nem libi..
No to překrytí mě taky zajímá, zatím nevím, budu dělat druhou stranu a tak to zkusím snížit a možná že se původní překrytí vejde... Když sem po Puntu I vybíral dvojku první co se mi líbilo bylo přesně tohle v moravskejch budějkách, úplně přesně stejný co ted máme ale mělo nalítáno poctivých 33 000, vypadalo jako z fabriky, extra kus, za stejnou cenu jako toto, jenže pak když se jelo se zálohou, telefon a bylo v pytli... Taky to byl 8V... No a od tý doby jsem čekal na tenhle typ, jinej nepřicházel v úvahu, pak se objevilo v chomutově, takže se Punta 1 před prodejem pěkně nalítal kvůli bráchovi.
JO JO JO
Je to asi tak tak tak
GRANDE PUNTO srdcem
VOLKSWAGEN PASSAT rozumem a rodinou
Akorád že GRANDE PUNTO pro mě je tam moooooc špatný tunel vedle pravé nohy mě to tlačí ta palubka no a u VOLKSWAGENA PASSATA je to jinde tam můžu tancovat i když v těch novech a novějších tam je ten tunel taky na HOV...
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
Zdravím,
po delší odmlce jsem překvapenej, forum začíná být i přehledný...
Snad se tu potkáme česteji. Hlavně na Vesťa jsem jak sáňky...
Blíží se jaro a přemýšlím co udělat za změnu, rozhodl jsem se zkusit prodat artecy který jsem obouval v minulým roce, kdo by měl zájem mrkněte do "prodám", další fotky jsou v tomhle vlákně.. + bonusová fotka zde:
wercecko píše:Zdravím,
po delší odmlce jsem překvapenej, forum začíná být i přehledný...
Snad se tu potkáme česteji. Hlavně na Vesťa jsem jak sáňky...
Blíží se jaro a přemýšlím co udělat za změnu, rozhodl jsem se zkusit prodat artecy který jsem obouval v minulým roce, kdo by měl zájem mrkněte do "prodám", další fotky jsou v tomhle vlákně.. + bonusová fotka zde:
me se tam ty kola docela libi ... a co si chces poridit ? jaka by byla cena ? to sou 14ky co
Jsou to Artec MF 7x15" s loňským pneu 195x50 Matador Aquilla Evo, vzorek 6 mm, cena 8 500, bez pneu 6 000 (dohoda) Mám v merku 6,5x15" v pro mě líbivějším designu..
2wercecko:) jsou to pekny kola, tak hodne usepchu a uka co mas v merku , je taky dost ze se tady stavis no jo, vylepsujem se.
i klubove.a hlavne rozrustame.
hele uz jste chytili tu kocku v tom cernym puntu na Jihlavsku ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ta kočička byla dejavu, nikdo tady takovej od ty doby nejel, jen sem před pár dny zahlíd Z.L.Y.ho punto, ještě jezdí Ty disky co ted mám mají sice hezký límce ale chtěl bych 5 paprsků až na kraj ráfku, aby byly opticky větší..