Myslím do kufru, na střechu nic nechci.. Řešil jste to někdo? Nemáte někdo fotky jak vypadá uchycení zadních dělěných sedadel? Já mám v kuse.. Možná by to vyřešil vyndávací sedák, ale líbílo by se mi, kdybych pobral tak tři lidi a ne jen dva.. Díky za nápady..
 Myslím do kufru, na střechu nic nechci.. Řešil jste to někdo? Nemáte někdo fotky jak vypadá uchycení zadních dělěných sedadel? Já mám v kuse.. Možná by to vyřešil vyndávací sedák, ale líbílo by se mi, kdybych pobral tak tři lidi a ne jen dva.. Díky za nápady..DISKUZE - Lyže v Punťovi
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
DISKUZE - Lyže v Punťovi
Ahoj, dnes jsem vezl sestřiny malý lyže do servisu a zjistil jsem, že svoje tam asi nenaložím.. Myslím do kufru, na střechu nic nechci.. Řešil jste to někdo? Nemáte někdo fotky jak vypadá uchycení zadních dělěných sedadel? Já mám v kuse.. Možná by to vyřešil vyndávací sedák, ale líbílo by se mi, kdybych pobral tak tři lidi a ne jen dva.. Díky za nápady..
 Myslím do kufru, na střechu nic nechci.. Řešil jste to někdo? Nemáte někdo fotky jak vypadá uchycení zadních dělěných sedadel? Já mám v kuse.. Možná by to vyřešil vyndávací sedák, ale líbílo by se mi, kdybych pobral tak tři lidi a ne jen dva.. Díky za nápady..

Myslím do kufru, na střechu nic nechci.. Řešil jste to někdo? Nemáte někdo fotky jak vypadá uchycení zadních dělěných sedadel? Já mám v kuse.. Možná by to vyřešil vyndávací sedák, ale líbílo by se mi, kdybych pobral tak tři lidi a ne jen dva.. Díky za nápady..Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/

- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Lyže velikosti  175 cm jsem vozil normálně v Unu i Puntu když jsem nechtěl dávat nosič na střechu tak, že jsem je vzadu postavil šikmo od jedněch dveří  uhlopříčkou přes auto k druhé zadni opěrce a jezdili jsme takhle 2 dospělí a dítě v autosedačce docela v pohodě. Není, ale nad střešní nosič. S ním pak nemáš v autě vodu, která ti teče z lyží když se pak s nima vracíš domů.

Punto II. 1,2 8 V r.v.2000 
P.UL@seznam.cz

P.UL@seznam.cz
Co je to za tema???? No do kufru lyze nedas. Ja jo, pac nelyzuju na velkych. Ale chtel bych videt, do kterycho kufru das poradny lyze...  Neni problem jet ve ctyrech lidech na hory i s lyzema. A podotykam, ze jeden clen osadky ma 203 cm a jeho lyze maji 195 cm...
 Neni problem jet ve ctyrech lidech na hory i s lyzema. A podotykam, ze jeden clen osadky ma 203 cm a jeho lyze maji 195 cm...  

Jak rikal Petr: Normalne se jeden konec lyzi zarazi mezi kvaltpakou a sedadlem spolujezdce az ke spolujezdci pod nohy a krasne to vyjde... Sice pohodli nic moc, ale tech par set kilaku se to da vydrzet.
 Sice pohodli nic moc, ale tech par set kilaku se to da vydrzet.
Deleny sedacky muzu vyfotit, ty uz sem si ukradl a namontoval... Sou uchyceny na obou stranach jako klasika a v 1/3 je taky logicky taky sroub, kterej drzi takovej drzak, ve kterym sou ukotveny oba sedaky...
 Sou uchyceny na obou stranach jako klasika a v 1/3 je taky logicky taky sroub, kterej drzi takovej drzak, ve kterym sou ukotveny oba sedaky...

Neni problem jet ve ctyrech lidech na hory i s lyzema. A podotykam, ze jeden clen osadky ma 203 cm a jeho lyze maji 195 cm...
 Jak rikal Petr: Normalne se jeden konec lyzi zarazi mezi kvaltpakou a sedadlem spolujezdce az ke spolujezdci pod nohy a krasne to vyjde...
 Sice pohodli nic moc, ale tech par set kilaku se to da vydrzet.
 Sice pohodli nic moc, ale tech par set kilaku se to da vydrzet.Deleny sedacky muzu vyfotit, ty uz sem si ukradl a namontoval...
 Sou uchyceny na obou stranach jako klasika a v 1/3 je taky logicky taky sroub, kterej drzi takovej drzak, ve kterym sou ukotveny oba sedaky...
 Sou uchyceny na obou stranach jako klasika a v 1/3 je taky logicky taky sroub, kterej drzi takovej drzak, ve kterym sou ukotveny oba sedaky...Hustokrutost

Fotky
To Lacin: jesli je mužeš vyfotit, tak je prosim vyfoť. Montoval jsi komplet sedačky? Díky

Punto 55S, 97, 3 dv.

- 
				marmor
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No zima je tu! Cez víkend som dával zimné gumy, lebo v sobotu už snežilo a teploty vysoko nestúpajú. Ale potrebujem riešiť lyže do Puňťáka. Ako vyzerá taký strešný nosič na lyže na Puňťa? Používate ho niekto? Na streche nie je nič o čo by sa dal taký poriadny nosič zachytiť!  Dik za rady, foto poteší.
  Dik za rady, foto poteší.

Dik za rady, foto poteší.
  Dik za rady, foto poteší.Punto II 1.2 8V 44kW ELX 2001

- 
				marty3d
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pořídit zahrádku a přidělat to na ni...marmor píše:No zima je tu! Cez víkend som dával zimné gumy, lebo v sobotu už snežilo a teploty vysoko nestúpajú. Ale potrebujem riešiť lyže do Puňťáka. Ako vyzerá taký strešný nosič na lyže na Puňťa? Používate ho niekto? Na streche nie je nič o čo by sa dal taký poriadny nosič zachytiť!Dik za rady, foto poteší.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky