HELP - nehoda (bez viníka) a oprava

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
antonovi
Začátečník
Příspěvky: 1
Registrován: 17 říj 2007, 22:25
Bydliště: Jirkov
Kontaktovat uživatele:

HELP - nehoda (bez viníka) a oprava

Příspěvek od antonovi »

Lidičky, nabořil mi předek mého puntíka nějakéj magor, ráno byl nárazní ruplej, děravej a mlhovka promáčknutá dovnitř. A to ho mám něco málo přes týden. Co je nejlepší udělat aby bylo zase v pohodě? Opravit či nový nárazník? Ale už neseženu tu barvu, mám zelenou metalízu, ale úplně černý by taky nevadil. Je těžké ho vyměnit? Jak tam drží ty mlhovky? Dá se sehnat už s výřezama na mlhovky ten nárazník? Prosím o jakýkoliv náror či radu. Jsem neštastná :cry:

díky
Reklama
 

stifmajstrABARTH
Znalec
Příspěvky: 725
Registrován: 09 led 2007, 18:35

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

opravit bo vymenit? :roll: ....jestli si manualne zrucna a opravit to umis tak ho oprav jestli ne tak ti nezbyde nez koupit novej :? ..vyrezy si kdyztak vyriznes ne?...jinak v dobry lakovne ti lak namichaj toho bych se nebal a mlhovka tam bude asi prisroubovana :lol: :lol: bo
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Mevi
Začátečník
Příspěvky: 45
Registrován: 10 črc 2007, 11:14
Bydliště: Trutnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mevi »

Jestli budeš dávat nový tak tady je pár náraznáků jen tak aby jsi byla v obraze jaký jsou v nabídce a taky ceny jak se pohybujou..
http://www.e-cat.cz/c-80_143859_200353_ ... casti.html
Obrázek
:idea: PRODÁM 4xAL. orig Punto GT 185/55 80T 4500Kč viz bazar.:idea:
Pun-to
Znalec
Příspěvky: 737
Registrován: 06 čer 2007, 22:25
Bydliště: Česká Třebová

Příspěvek od Pun-to »

Opravit to jde ale už to bude vždycky vidět.
Koupit se dá novej i s dírama pro mlhovky buď černej nebo v základu pro lakování. Když budeš kupovat ten pro lak tak počítej další minimálně tisícovku za lakování na zeleno.
Mlhovky držej zespod na dvou šroubech a jeden šroub je nahoře (dostaneš se k němu od kola sou tam v plastovejch podběhách na to deklíky).
Jinak výměna není náročná. Odšroubuješ šrouby co sou vidět. Pak musíš odmontovat přední blinkry pod kterejma je jeden šroub a musíš vymontovat plastové podběhy tam jsou další dva šrouby na každej straně.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Uživatelský avatar
Dohy
Všeználek
Příspěvky: 2337
Registrován: 26 úno 2006, 18:23
Bydliště: Klasterec nad ohri, OMW SHELL
Kontaktovat uživatele:

Re: stala se nehoda

Příspěvek od Dohy »

antonovi píše:Lidičky, nabořil mi předek mého puntíka nějakéj magor, ráno byl nárazní ruplej, děravej a mlhovka promáčknutá dovnitř. A to ho mám něco málo přes týden. Co je nejlepší udělat aby bylo zase v pohodě? Opravit či nový nárazník? Ale už neseženu tu barvu, mám zelenou metalízu, ale úplně černý by taky nevadil. Je těžké ho vyměnit? Jak tam drží ty mlhovky? Dá se sehnat už s výřezama na mlhovky ten nárazník? Prosím o jakýkoliv náror či radu. Jsem neštastná :cry:

díky
Ahoj, napis mi na Icq ... :idea:
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“