Za chválení všem děkujem Bando.
Zítra pořeším osvětlení kufru světlem od OSRAMU jak jsem psal v tematu: osvětlení kufru
Pak to i tady ukážu i s jinejma osvětleními komplet
Jo a ARROW -- piš si že mám světlejší barvu než ty tu zelenou na 100%
Totiž PUNTO mk2b dělali o něco světlejší zelenou metlu než máš a tahle barva je tak asi na stejno s tou mojí na světlost.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
se divam ze to mas na baterku..hledal jsi ty kabliky co tam mam ja? reseni cca za 20 minut a funguje to jen pri otevreni..myslim ze ses me na to kdysi ptal.
to majki: no o tom bocnim calouneni radeji ani nemluvim..to je hruuuza:(
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Já to vím že to tam je ale tohle je dobré že když to je na magnet tak to hodim na zadních sedačkách na ten plech a kdykoli jsi to vezmu posvítit někam jinam třeba na motor, nebo když něco hledám atd.hodí se to u mě často.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
No ale za to nastříkaný bláto je pokuta ale za špatně osvícenou značku pokuta asi nebude to by musela bejt náhoda jako bejk
Policajti když pojedou za tebou a budeš mýt zablácíno tak hned tě stopnou ale za to moje jak to mám těžko vidějí že tam něco svítí a je to.
Za špatně čitelnou SPZku může být bloková pokuta do 5000,- , ale může policista sepsat i oznámení o přestupku, předá to na město, které si tě pak pozve k podání vysvětlení, a tam je již pokuta až do 50000,-
Bando nestrašte kua stěma pokutama nebo se ztoho poseru.
Já jsem za celej život dostal tak asi 5 pokut z toho ta největší byla 500,-kč
Ale zase pravda je, ty doby co byly tak malý pokuty jsou pryč. aaach joo
Takže bando maska sporting či HGT je doma.
Pochází od MARTINEZE a pěkně jsme se domluvili na hezké cene že.
Tak plánuju už to v tuhle sobotu konečně ty mlhovky a jestli bude znak tak i tu masku.