jsme odjakziva Fiatacka rodina, zatim mam Tipo 1.4 DGT a manzelka
Cinguecento 1.1 S (mimochodem nasi jeste Punto 1.2), nicmene uvazujeme o koupi nejakeho vetsiho rodinneho vozu, a po nejakem delsim rozhodovani, kdy jsme chteli Picasso nebo Berlingo, od kterych jsme upustili, protoze jsme nasli Multinku. Jsme z toho auta uchvaceny, moc se nam libi, procetl jsem snad cele toto forum a rozhodnuti padlo.
 Jen bych chtel vedet Vas nazor na co si dat pri koupi pozor. Chci urcite 1.9 JTD a alespon rok 2000. Co jsem tak koukal, tady v republice jich zas az tak moc neni, za to v nemecku je jich dost a jsou o 20-30 tisic levnejsi, tak bych si chtel privezt odtamtud. Kolik by takove auto melo mit nanejvys najetych kilometru? Co proverit na miste, abych nekoupil s nejakou vaznou poruchou? Jde mi hlavne o motor, nevim jak se projevuje JTD, nikdy jsem takovy vuz nemel, vsechno v benzinech, ale nafta je nafta
 Jen bych chtel vedet Vas nazor na co si dat pri koupi pozor. Chci urcite 1.9 JTD a alespon rok 2000. Co jsem tak koukal, tady v republice jich zas az tak moc neni, za to v nemecku je jich dost a jsou o 20-30 tisic levnejsi, tak bych si chtel privezt odtamtud. Kolik by takove auto melo mit nanejvys najetych kilometru? Co proverit na miste, abych nekoupil s nejakou vaznou poruchou? Jde mi hlavne o motor, nevim jak se projevuje JTD, nikdy jsem takovy vuz nemel, vsechno v benzinech, ale nafta je nafta  Za kazdou Vasi radu budu moc vdecny, pocitam do dvou mesicu nanejvis bych mohl rozsirit Vase rady.
  Za kazdou Vasi radu budu moc vdecny, pocitam do dvou mesicu nanejvis bych mohl rozsirit Vase rady.S pozdravem Martin a diky
P.S. Jeste jsem chtel, pokud nekdo ma Multinku a je z okoli Chomutova (Most,Kadan,Zatec...) a mohl nas v ni svezt, byl bych moc vdecny...

, tak mrkni sem...
 , tak mrkni sem...
 jinak v blinkrech ve předu H21W 12V/21W, parkovačky W5W 12V/5W
  jinak v blinkrech ve předu H21W 12V/21W, parkovačky W5W 12V/5W