Únik kapaliny - "mraivka"
Moderátor: peta.smolik
- 
				Roman Ropazu
- Začátečník
Únik kapaliny - "mraivka"
Zdar Páliáci  měl bych dotaz ohledně možnosti opravy. Mám Fiat Palio 1,2 8V, r.v 99 54kw. Při jízdě mi vytekla všechna chladící kapalina. Po prohlídce v autoopravně mi řekli, že je to vypadlá "mrazivka". Zpátky jí nalepili speciálním lepidlem na motory s tím, že si mám sehnat originál v servisu. Chci se zeptat, jestli se s tím už někdo z Vás setkal a v případě že ano, jestli postačí to zalepení nebo musim raději novou MRAZIVKU
 měl bych dotaz ohledně možnosti opravy. Mám Fiat Palio 1,2 8V, r.v 99 54kw. Při jízdě mi vytekla všechna chladící kapalina. Po prohlídce v autoopravně mi řekli, že je to vypadlá "mrazivka". Zpátky jí nalepili speciálním lepidlem na motory s tím, že si mám sehnat originál v servisu. Chci se zeptat, jestli se s tím už někdo z Vás setkal a v případě že ano, jestli postačí to zalepení nebo musim raději novou MRAZIVKU 

- Reklama
raději ji sežeň,bude stát pár korun.
Lepidlo by tě mohlo nechat ve štichu v nejméně vhodnou situaci a to by se ti mohlo pěkně prodražit.
Je to důsledek šetření na výměně chl.kapaliny,kdy strácí antikorozní schpopnosti a systém začne korodovat,v součeasné době doporučuji naplnit G12 červenou kapalinou,má velmi dobré vlastnosti a delší životnost.

Lepidlo by tě mohlo nechat ve štichu v nejméně vhodnou situaci a to by se ti mohlo pěkně prodražit.
Je to důsledek šetření na výměně chl.kapaliny,kdy strácí antikorozní schpopnosti a systém začne korodovat,v součeasné době doporučuji naplnit G12 červenou kapalinou,má velmi dobré vlastnosti a delší životnost.
- 
				Roman Ropazu
- Začátečník