Fiat Bravo 2 - hladanie, vyber a prvé skúsenosti

Moderátor: peta.smolik

Uživatelský avatar
pe73
Začátečník
Příspěvky: 19
Registrován: 29 bře 2008, 19:37

Příspěvek od pe73 »

risohom píše:safety lock...dvakrat stlacit zamknutie a potom by malo blikat cervene svetielko toho tlacidla k kabine. ked som to skusil prvy raz, pozrel som to svetielko - blikalo - a tak som si kludne myslel, ze to mam vo vybave. Ale potom som zistil, ze to svetielko neviem nijak zhasnut, takze akoby bol odvtedy safety lock stale zapnuty.

skusis to jednoducho. ked zamknes auto a sedis vnutri, dvere by si mal zvnutra otvorit. a ked mas aktivny safety lock, nemali by sa dat otvorit ani zvnutra. v navode predsa pisu, ze safety lock nepouzivajte ked nechate v aute deti. takze som to pochopil tak, ako pisem. je noc, nebudem teraz traposit pred panelakom, ale skusim.

skusim aj tie okna s klucom v zamku dveri. ;)

ku mini chybam uvedenym vyssie:
stierac vymenili
schranka pred spolujazdcom uz zhasina spravne - opravene v servise
volant opravia, ked dostau udaje na geometriu. v Nitre ich stale na bravo nemaju..truby.
Takže výsledky mého dnešního šetření:

ad okna klíčem: NEFUNGUJE :( , podržel jsem klíč v pozici dost dlouhu a nic, funguje pouze dálkou, mrknul jsem do manuálu a více méně mě to už nechává v klidu, protože na straně 12 je tato funkce popsána pouze u dálkového ovladače a navíc v tabulce na str. 15, kde jsou popsány všechny funkce klíče a dálky, je opět potvrzeno, že toto funguje pouze dálkou, u klíče jsou tyto funkce proškrtnutý. Jestli ti to funguje, je možný, že máš trochu jinou konfiguraci bravíčka, jám mám jeden z prvních modelů v ČR (vyroben v Itálii červen 2007, objednán červenec a odběr srpen 2007 z centrálního skladu pro východ EU v Polsku), takže např. vyhřívání zpětných zrcátek a výškově stavitelné sedadlo spolujezdce jsem měl standardně ve výbavě, přitom u dnešních modelů to už musíš platit, takže bych i věřil, že stejná odlišnost může být i s těmi okny, no příležitostně se zeptám u svého Fiat servisu. Nicméně přivítám info jak vám to všem funguje klíčem nebo ne :roll:

ad safety lock: NEMAM :( , vyzkoušel jsem to tak jak jsi poradil, že jsem se zamknul dálkou v autě a pokud by tam SL byl, tak bych nemohl, dle manuálu, zevnitř klikou otevřít dveře, a to jsem mohl, takže usuzuji, že tam opravdu není, nicméně příležitostně se taky zeptám u Fiatu. předpokládám, že dle VINu by měli dokázat v jejich databázi vyhledat přesnou detailní konfiguraci mého auta.

Tak toď asi zatím vše.
pegas
Reklama
 

risohom
Začátečník
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2008, 17:19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risohom »

taakze dnes som traposil pred panelakom...krasny den, pred barakom asi 4 auta a mlady fagan maturoval nad zakladnymi funkciami auta... :D ale nevadi, vysledok je takyto:

safety lock nemam. otvoril som okno a nech som skusal, co som skusal, dvere som po zamknuti vzdy otvoril zvnutra

a zatvaranie okien len dialkovym. ale to ma nejak netrapi. kluc som v zamku dveri mal prvykrat dnes, ked som skusal toto.

ja mam dynamic, vyhrievanie spatnych bolo, vysku spolujazdca regulovat zial neviem.

auto kupovane vo februari 08, kde bolo vyrobene, skladovane ani nic podobne netusim. bolo uz napisane na predajnu - vystavny kus. :)

ak budes mat nejake otazky, kludne sa pytaj. aj ostatni. nato je toto forum.

btw. pe73, necituj posledne prispevky, je to zbytocne a predlzuje to forum. ;) kludne si ich vymaz, ja viem, na co reagujes. :)

moja otazka: aky mas servisny interval? 20 000 alebo 30 000 km. v predajni mi tvrdili 20, manual 30 a tak neviem. Ja ratam s tymi 30-timi. :) Tolko asi najazdim rocne a bolo by to uplne idealne.
Fiat bravo 2, 1.4, 90 k, 12/2007
Uživatelský avatar
pe73
Začátečník
Příspěvky: 19
Registrován: 29 bře 2008, 19:37

Příspěvek od pe73 »

thx za info 8)

co se týče servisního intervalu, dneska jsem volal do svého Fiatu a tam mi potvrdili 30.000 km nebo 1 rok, co nastane dříve. vedl jsem s nimi diskuzi, že si nejsem jist, že je v manuálu nebo 1 rok, údajně je to v kupní smlouvě a přejímacím protokolu od auta ?!? no nevím nevím, nicméně nebudu riskovat ztrátu záruky a v srpnu, doufám že nebudu muset dříve, půjdu na garančku.
risohom
Začátečník
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2008, 17:19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risohom »

ten jeden rok ma upozornovali uz pri kupe. pytal som sa na servisny ihned. a oni stale 20 alebo rok. ja ze rocne najazdim 30, takze to neriesme. Som rad, ze si mi to potvrdil.

idem este zalozit jednu temu, lebo ma to celkom trapi a zaujima. snad mi pomozes. :)
Fiat bravo 2, 1.4, 90 k, 12/2007
Odpovědět

Zpět na „Bravo 2“