Pokud stifmajstrABARTH nechápe, že nechápe, tak prostě ignorujme jeho názory a bavme se o tom, o čem toto fórum je.
  Pokud stifmajstrABARTH nechápe, že nechápe, tak prostě ignorujme jeho názory a bavme se o tom, o čem toto fórum je.   

... nechcete někdo porovnávat Mulťase s Mazdou MX5
 Nepochybě by to byla plodná diskuse
  Nepochybě by to byla plodná diskuse   ...a rád se do ní zapojím
  ...a rád se do ní zapojím  
Moderátoři: Minimaxa, kubiii, peta.smolik, Globusman

Nepochybě by to byla plodná diskuse
  Nepochybě by to byla plodná diskuse   ...a rád se do ní zapojím
  ...a rád se do ní zapojím  
OK, jak vozíš v mazdě štafle? mě se vejdou čtyřky štafle akorát za přední sedadla na šířku auta

asi myšleno dětské autosedačky, je to asi měsíc, stála u nás na parkovišti Mulťa, kouknu dovnitř, a tam 4 autosedačky, tři vzadu a jedna ve předu uprostřed. po chvilce se přihnaly dvě maminy se čtyřma dětma, nasoukaly to dovnitř a upalovaly pryč. no ale to do picasa nebo sceniku prostě nedášAlda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu

(imho ani do mazdy
  (imho ani do mazdy   

)
 )Když sundám střechu, tak můžu vozit třeba 6 metrový žebřík - jen musím dávat pozor na dráty vysokého napětíMinimaxa píše:OK, jak vozíš v mazdě štafle? mě se vejdou čtyřky štafle akorát za přední sedadla na šířku auta

Když dám na zadek "rošt" na kufry, tak bych tam nějakou mohl přidělat ...Alda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu
 ale pravda, byly by asi jen 2, zády ke směru jízdy a asi by tam na děti trochu foukalo
  ale pravda, byly by asi jen 2, zády ke směru jízdy a asi by tam na děti trochu foukalo   

To byl taky první důvod (ještě jsem neznal její ostatní přednosti), proč jsem do Multi šel - 2 děti už mám, třetí bude do měsíce a se 4. taky počítáme...jen tu druhou maminku bych už neměl kam dátMinimaxa píše:asi myšleno dětské autosedačky, je to asi měsíc, stála u nás na parkovišti Mulťa, kouknu dovnitř, a tam 4 autosedačky, tři vzadu a jedna ve předu uprostřed. po chvilce se přihnaly dvě maminy se čtyřma dětma, nasoukaly to dovnitř a upalovaly pryč. no ale to do picasa nebo sceniku prostě nedášAlda píše:Dáš v té Miatě tři sedačky dozadu

(imho ani do mazdy

)

Prezentace probíhá především ve stylu 500 a nové Cromy.
 Prezentace probíhá především ve stylu 500 a nové Cromy.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |