Taky jsem to tak pochopilMinimaxa píše:Já myslím, že to Pacholda myslel tak, že ta páčka je na konci na jedné straně plochá a pokud není pootočená do polohy svítící, poznáš to když dáš blinkr že nesvítíš, nebo se pletu?![]()

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Kluci tak to je na mě moc (pravda měl jsem již asi 0,5 l vína a 3 panáky qalitní slivovice) jak to myslíte "poznáš to když dáš blinkr že nesvítíš" ? Nechci se hádat, jen mi to nepřijde jako extra výhoda - tvar páčky. Alepoň když dávám blinkr já, tak jen malíčkem a tvar páčky moc neřeším, spíš se dívám na kontrolku světel.Globusman píše:Taky jsem to tak pochopilMinimaxa píše:Já myslím, že to Pacholda myslel tak, že ta páčka je na konci na jedné straně plochá a pokud není pootočená do polohy svítící, poznáš to když dáš blinkr že nesvítíš, nebo se pletu?![]()
Aldo, tys požil? Je to myšlený tak, že když ten malíček opřeš o páčku, tak na první dotek poznáš, že ho neopíráš o tu placatou část páčky, ale o kulatouAlda píše:Kluci tak to je na mě moc (pravda měl jsem již asi 0,5 l vína a 3 panáky qalitní slivovice) jak to myslíte "poznáš to když dáš blinkr že nesvítíš" ? Nechci se hádat, jen mi to nepřijde jako extra výhoda - tvar páčky. Alepoň když dávám blinkr já, tak jen malíčkem a tvar páčky moc neřeším, spíš se dívám na kontrolku světel.Globusman píše:Taky jsem to tak pochopilMinimaxa píše:Já myslím, že to Pacholda myslel tak, že ta páčka je na konci na jedné straně plochá a pokud není pootočená do polohy svítící, poznáš to když dáš blinkr že nesvítíš, nebo se pletu?![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |