prosim poradte. potrebujem novy tech. preukaz

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
danilo
Začátečník
Příspěvky: 2
Registrován: 02 srp 2008, 12:42

prosim poradte. potrebujem novy tech. preukaz

Příspěvek od danilo »

ahojte vsetci.
kupil som v taliansku stilo combi trosku burane. doviezol som ho na slovensko a s talianom som sa dohodol ze ked odhlasi auto tak mi postou posle odhlasku a tech. preukaz. ja som zatial tu dal auto opravit a prisiel mi postou original odhlaska a kopia tech. preukazu s nejakymi peciatkami. ked som isiel na kontrolu originality tak ma odpisali ze potrebujem original technicaku. tak som volal do talianska a ten talian na urade povedal ze ho predava do ZSSR a nie do EU /slovenska/ a ked sa odhasuje auto do ineho statu ako EU tak original technicaku likviduju v taliansku a posielaju kopiu s tymi peciatkami. talian len talianom zostane ked si mysli ze slovensko patri do ZSSR. tu na uradoch mi povedali ze potrebujem original. neviete nahodou niekto poradit ako to cele vybavovanie v taliansku prebieha, co k tomu potrebujem, kolko to cele stoji a ako dlho to trva kym sa to vybavi.
dakujem vopred za radu
p.s. opravene krasne stilo mi stoji na dvore a ja sa nan mozem iba pozerat-no ide ma porazit
Reklama
 

Uživatelský avatar
Noinu27
Fiaťák
Příspěvky: 89
Registrován: 28 led 2008, 12:44
Bydliště: Slovensko-vychod
Kontaktovat uživatele:

Re

Příspěvek od Noinu27 »

1. Odrbal ta krasne, pretoze ak ti orig. TP neposlal s odhlaskou, tak sa nan mozes len pozerat.
2. V EU plati pravidlo, odhlaseny voz s org. TP s odhlaskov musi mat majitel + nejake prehlasenie o kupe, alebo zmluvu o kupe + test originality.
3. Skus to cez toho taliana inac to nevidim, len na cierne papiere, a to uz neni OK.
[b]Fiat Punto ACT 1,2 RED DEVIL 2010[/b]
danilo
Začátečník
Příspěvky: 2
Registrován: 02 srp 2008, 12:42

Příspěvek od danilo »

ved ale novy technicky sa da vybavit aj na uradoch mi povedali ze si mam vybavit duplikat a potom bude vsetko ok. o ziadnych ciernych papieroch nebola rec.
ale dik za reakciu

.....

Ja som nechcel navadzat na cierne papiere... ale ked si ich vybavis, napis kolko casu a penazi ta to stalo !!! Len pre zaujimavost. Lebo inu moznost oficialnu nemas !!! N27
Odpovědět

Zpět na „Stilo“