Léto s Multiplou
Moderátoři: Minimaxa, kubiii, peta.smolik, Globusman
- Reklama
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: dovolena
Dnes v 16,30 vyjíždíme - Chorvastko, snad Žuljana nebo někde poblíž.Mellow píše:Já snad budu muset také někam vyrazit!Původně jsem to neměl v plánu, ale když stojí Mulťa před garáží a tak krásně se směje.
1,6 16V BiPower

pevně doufám že použiješ stádový efekt a půlku peněz necháš v Rakousku a Slovinsku.Lepší je jezdit přes madˇary.Je to jen nepatrně delší,ale podstatně levnější,v případě že se ve Slovinsku zrovna koná emigrace půlky evropy,tak i rychlejší.Alda píše:Dnes v 16,30 vyjíždíme - Chorvastko, snad Žuljana nebo někde poblíž.Mellow píše:Já snad budu muset také někam vyrazit!Původně jsem to neměl v plánu, ale když stojí Mulťa před garáží a tak krásně se směje.

- 
				Králik a spol.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dovča
naše Mulťa v Českém ráji...v Čertově okně

...ještě nás čeká Rakousko

...ještě nás čeká Rakousko

- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jsme zpět. Celkem asi 2300km jediná "porucha" prasklá žárovka. Byli jsme jen v Živogošče a ve Staniči. Žuljana snad za rok...darko píše:pevně doufám že použiješ stádový efekt a půlku peněz necháš v Rakousku a Slovinsku.Lepší je jezdit přes madˇary.Je to jen nepatrně delší,ale podstatně levnější,v případě že se ve Slovinsku zrovna koná emigrace půlky evropy,tak i rychlejší.Alda píše:Dnes v 16,30 vyjíždíme - Chorvastko, snad Žuljana nebo někde poblíž.Mellow píše:Já snad budu muset také někam vyrazit!Původně jsem to neměl v plánu, ale když stojí Mulťa před garáží a tak krásně se směje.
1,6 16V BiPower

- 
				Králik a spol.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
dovolená s Mulťou
Pozdě ale přece...
byli jsme v Rakousku-Kaprunu...nevynechali jsme alpskou silnici Grossglockner...Mulťa ji bez problémů zvládla 

Všem doporučujeme návštěvu Krimml vodopád-Mulťa odpočívala a my šlapali do neskutečných výšek...a táta dřel jak kůň -viz.foto

Myslím, že nemá chybu jezdit po super rakouských silnicích s Multinkou 

Spotřeba 5,6 l (normální jízda-náklad 1xdvojčata+rodiče, 2x kola na nosiči a spousta zbytečností...)

byli jsme v Rakousku-Kaprunu...nevynechali jsme alpskou silnici Grossglockner...Mulťa ji bez problémů zvládla

Všem doporučujeme návštěvu Krimml vodopád-Mulťa odpočívala a my šlapali do neskutečných výšek...a táta dřel jak kůň -viz.foto

Myslím, že nemá chybu jezdit po super rakouských silnicích s Multinkou

Spotřeba 5,6 l (normální jízda-náklad 1xdvojčata+rodiče, 2x kola na nosiči a spousta zbytečností...)

- 
				Kadla
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Léto s Multiplou
Minuly tyzden jarna dovolenka na zapadnom pobrezi Irska. 5200 km. Cestou som vymenil 2 ziarovky, 1 poistku a kamen na dialnici v Anglicku mi praskol celne sklo. Inak bez problemov. V Nemecku na dialnici 197 km/h podla navigacky.

Multijet 141PS, 247 Nm, r.2007

Severní Itálie Lignano Sabiadoro.Jeli jsme přes Cheb a pak dolů pořád po dálnici.Cesta super Multinka zvládla cestu bez jediný ztráty kytičky   celkem 2100km.
  celkem 2100km.

celkem 2100km.
  celkem 2100km.Multipla1,6 100 16V
Tmavě modrá metla
Most

Tmavě modrá metla
Most
Chorvatsko Pakoštane kemp  klub Pakoštane celkem 2300km vše v pohodě ,bydlení v přírodě v proutěných  chatkách bez elektřiny,písečná pláž super pro děti.

- Přílohy
- 

- chorvatsko 2009 2.jpg (93.33 KiB) Zobrazeno 12297 x

- 

- chorvatsko 2009 1.jpg (110.83 KiB) Zobrazeno 12298 x

Kubas                                                              
r.v.2000 294 000km MLOK/multipla/prodáno
r.v.2005 53 300km Fiat Idea červená
r.v.2006 160 000km Multipla ll /mlok podruhé/
r.v.2008 13800km SUZUKI SV 650

r.v.2000 294 000km MLOK/multipla/prodáno
r.v.2005 53 300km Fiat Idea červená