ještě jsem z nouze koupil přípravek, co zamezí zamrzání vody v nádrži a vzniku ledových kristalků

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
to jezdíš na destilku bo proč?FetesBrod píše:ještě jsem z nouze koupil přípravek, co zamezí zamrzání vody v nádrži a vzniku ledových kristalků
no nevím jestli chceš kvalitní svíčky, tak určitě nebudou stát jen 129kč. i ty lepší NGK stojí okolo 500kč viz tu: http://www.svickyngk.cz/zapalovaci-svic ... -iridiove/FetesBrod píše:Omlouvám se, jestli to tu už bylo, na ranní starty už nemám nervydneska bylo přez noc pod nulou no a ráno, kolem 10 hodiny jsem startoval, auto nabíhalo tak na 30 procent s hroznym čoudem, chcípalo, plyn nepomáhal. Chudák baterka, tak na třetí trápení to chytlo.Mám tam tak 3 měsíce staré svíčky Denso. Dneska si jedu koupit do ATU svíčky NKG, co tu pořád tak radíte, cenu mi řekli 129,- jedna, tak doufám že to sedí. Až to bude, napíšu vám, jak to dopadlo. No a co vy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |