Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
...aha..no ja zhanam cidlo teploty chladiazej zmesi..kde ho najdem nevies?..myslim vodicku z chladicabigben.m píše:čidlo musí být odpojené(jinak se změří hovadiny). Teplotní čidla jsou odporový-teplota motoru na sacím potrubí(nemožný přístup),teplota nasávaného vzduchu na tělese klapky,teplota pro přístrojový panel na bloku zezadu(jednovývodové-proti kostře),odpor žhavení lambdy...dál si nevybavím.
..tak asi ti to treba polopate vysvetlit tiez...tu na tomto ostrove sa pise a hovori anglicky...cize multimeter a manual k nemu je v english a ak mam byt uprimny..aj bez obrazkov!..No a ako s nim merat je popisane takto: prilozte ukoncenie plus kabla(cerveny) a minus kabla(cierny) k zariadeniu ktory chcete premerat a nastavte funkciu(odpor, Volty atd.) na multimetri. Na display sa vam ukaze dana hodnota...tak asi tolko...a ja saom chcel vediet to..kam presne tie konce zapojit na to cidlo...co to ma spolocne s manualom k multimetru???? A taktiez...nemam original manual od Punta ale len kupenu knizku s nazvom Hayness Service and repair manual...kde je milion vyrazov a slov ktore neni sanca sa normalne naucit pokial sa na to clovek nespecializuje a taktiez tam niesu ani foto tych cidiel a ani inych veci co potrebujem...to by som tu snad ani nepisal. Pytam sa len na to, co som doteraz nevedel nikde zohnat. Tak budem rad pokial das odpoved k veci..alebo ziadnu. Ja neviem ci je tak tazke pochopit, ze nie kazdy vyrasta s multimetrom alebo sa nehrabe vo fiate denne...a co to ma spolocne este s Irskom?..no asi to ze tam doma to mate lahsie ..recova bariera napriklad ale aj okruh znamich v okoli ktory ti s problemem s autom vedia helfnut..len tolkoSZTRAD píše:Ale prosimte kampak na to chodis.Ja ti to klidne popisu tak jak jsem napsal manualy i pro jine,ale jsem jak jsi spravne napsal moralista a tydle zpusoby bytostne nesnasim.
On ti uz odpovedel v prvni odpovedi.Pokud vis kde najdes v manualu hodnoty tak hned nad timto popisem mas fotky kde co je.Jeste musis vedet jak jsme ted zjistili jestli mas EODB ci ne.Jak se meri multimetrem mas nazorne pro zaky zakladky nakresleno v prilozenem manualu v krabicce.
Predpokladane hodnoty znas z manualu tak co vlastne chces.
Ja bych byt tebou ten bazmeg potlacil ze skaly merak hodil za nim a chodil pesky.
Jinak by mne celkem zajimalo co ma spolecneho pobyt v Irsku z prectenim manualu od meraku.Musim si dat pozor abych se tam nahodou taky pri vykonu zamestnani nedostal neb bych asi taky zapomnel cist a chovat se kultivovane.
...zvaný též "Haynes Book of Lies", tj. "Haynesova kniha lží" (je to parafráze "The Book of Lies" satanisty A. Crowleyho)waterford26 píše:Hayness Service and repair manual
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |