a nemohl bys prijet celej ?PulMiloš píše:Půlka nebude chybět

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
a nemohl bys prijet celej ?PulMiloš píše:Půlka nebude chybět
ňah ňah ňahKaty píše:a nemohl bys prijet celej ?PulMiloš píše:Půlka nebude chybět![]()
LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
Myslela jsem na to,aleto už budu mít prcka a popravdě si nedokážu představit jet s ním takový flák a ještě ne svým autem a být na někom závyslá.A to bude prckovy sotva 3měsíce,takže mám smůlu,ale díky moc za nabídkuDohy píše:LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
Ahoj ty jsi z mostu ja jedu taky tak pojed SEMNOUozvy se mi na icq email
hodíme řeč
Nejblíž je pro tebe asi Panenský Týnec u Loun,ale tam se moc punťáků neschází.LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
Právě a tam moc Puntíků fakt není,no hold někdy příště až bude mít prcek vlastního PuňťuVencapunto píše:Nejblíž je pro tebe asi Panenský Týnec u Loun,ale tam se moc punťáků neschází.LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
Jj máš pravdu,tak snad příští rok,nebo alespoň příští srazík,alespoň budu mít víc času udělat víc PuňťíkaKaty píše:2luZe: tak to je mi lito. bohuzel si nekdy clovek nemuze vybrat jestli povinnosti nebo zabavaresp. ty sis vybrala zatim to prvni a myslim ze pro prcka by to nebyla znacka ideal - na sraze.
Když si to zvládnul už jednou tak to zvládneš i podruhýTV-Punto píše:zatial je to daleko (casovo) ale uvidime, mozno sa dostavim, aj ked je to dost daleko(km)
A kolik těch sad mám vzít? A jaký? 14x10 nebo užší?Dohy píše:pulko vem sebou na sraz naky sady kol tam to strelime![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |