miniSrazík Olomoucko
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
miniSrazík Olomoucko
nadrc: nazdar jsem taky z Prostějova? muzes se mi nejak približit "punto" at vim kdo jsi?, nekdy muzeme dat rec tady v PV jen tak. jinak je nas tu puntaku v PV dost.

- Reklama
Re: (CZ) 4. PUNTO SRAZ Rozkoš 29-31.5.2009 - účast? &info,str.6
Nazdar Pajo.Uz jsi mi 1psal a radil ve vzkazech i Katy mi tam radila podepisoval jsem se tam michal.h..Mam punto klasik loni koupeny funglovka modra metaliza zatim zadne upravy jen jsem pred par dny vyrezal plato z drevotrisky a prave se chystam na lita kola.Do klubu jsem se jeste nehlasil nebot tam mate pozadavek castecny tuning a ja zatim nic nemam krom planu cekam az pristi rok skonci zaruka a zacnu pozvolna na necem delat jak dovoli finance.Letos zatim jen kola a nejake drobnosti do interieru.

Fiat Punto  1,2 8V 44kW
novej 2008

novej 2008
No nazdar, ja jsem prve myslel ze by jsme se trebas nekdy o vikendu potkali s autama a pokcali, reknul bych jesta par lidem z PV co maji punta ze by jsme se na chvilku nekde postavily.

Jj to muzem Pajo jsem novacek ale jinek bych rad dal rec a na spoustu vei se zeptal.Tak hod nejaky datum a muzem se domluvit.Prave vybiram kola a jsem dost nerozhodnej tak bys mi mohl treba pichnout :)A co treba tuhle nedeli a spojit to s vyjizdkou nejakou malou?

Fiat Punto  1,2 8V 44kW
novej 2008

novej 2008
Re: miniSrazík Olomoucko
jsem zalozila new topic. treba se nekdo prida jeste..  kdyby mi "behalo" punto tak nena problema.
 kdyby mi "behalo" punto tak nena problema.

kdyby mi "behalo" punto tak nena problema.
 kdyby mi "behalo" punto tak nena problema.my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz

www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy copak se prihodilo puntikovi ze nebeha 

Fiat Punto  1,2 8V 44kW
novej 2008

novej 2008
nic velkeho, tece jen hadice od topeni v motoru vis

my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz

www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No tak dneska to muzeme poresit..Omlouvamse ze to je tak pozde ale nebyl jsem doma...

Videl bych to tak dneska 8.3.2009 ve 14:00 na parkovišti za aquaparkem...Jeste obvolam par kolegu....