Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
thx... svetla som kupil tu http://www.f2tuning.cz/produkt/253-ledk ... l?katID=36netSensk1 píše:no n1ce , mam 5dveroveho konkuretnakde si zohnal tie zadne svetla a čo koštovali ? ja som ich riešil radšej čiernym tonovacim sprejom
.. inak zatial pekne ...
tak nech slúži a hlavne vela km bez porúch
prehrava to vsetko okrem Blue-RayTV-Punto píše:co to je za radio, kolko stalo a co to prehrava??? btw, auto pekne!
mne to zase celkom vyhovuje ze je to hore keby je to ako u Punta mk1 ani by som ho tam nemohol asi dat... aj tak mam panel otvoreny len ked niekde stojim a cakam na niekoho inak ho mam zavrety... popripade ked priatelka pozera po ceste nejaky film inak je stale zavretyTomas-Sk8 píše:Je to pěkný..Akorát neni divný jak máš to LCD nahoře? Ten kaslík pro rádio u punta 2 mi přijde hrozně na blbym místě..Taky sem přemejšlel že bych pořídil,ale přijde mi to hrozně nepříjemný koukat "do okna"..Je to v pohodě?
jj klasika aj RDS to maTV-Punto píše:pozeram, ze ten panel ma v zatvorenom stave klasicky displej?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |