Zachrante Multiplu!

Nevíte kam to patří, pište to sem...

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
dusbaj2
Začátečník
Příspěvky: 47
Registrován: 19 čer 2006, 14:57
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Zachrante Multiplu!

Příspěvek od dusbaj2 »

Moji oblibenou Multu napadl virus jmenem koroze. Bohuzel to postihlo zadni cast mezi dverma a blatnikem a s casti spoj sloupku a blatniku. Kdyz jsem ho pred 2 lety koupil nic tam nebylo ale bylo jasne videt ze spoje uz nejsou original a ze je tam svar. Obavam se ze kdyz budu pred prichodem k Multe zavirat oci tak ji virus jednou sezere uplne a proto chci konat. Vi nekdo poradit dobry recept aby se nemoc zahy neprojevila?

Dekuji
Přílohy
chudakMulta2.jpg
chudakMulta2.jpg (168.54 KiB) Zobrazeno 4840 x
chudakMulta1.jpg
chudakMulta1.jpg (168.02 KiB) Zobrazeno 4839 x
1,9JTD, 2002
Kdo nema, neuveri.......
Reklama
 

Viktos123
Začátečník
Příspěvky: 22
Registrován: 14 čer 2008, 13:57
Bydliště: Praha

Re: Zachrante Multiplu!

Příspěvek od Viktos123 »

Rychle vybrousit na plech,Zatřít kvalitní základovkou a přestříkat.Někde sem četl o přípravku,který se nanáší na vybroušená místa a přemění rez na tvrdý film.Ale z vlastní zkušenosti,jak je to jednou napadený ta je to v pr......... .
AlexAG
Zkušenej Fiaťák
Příspěvky: 210
Registrován: 28 lis 2008, 19:46
Bydliště: Slovensko

Re: Zachrante Multiplu!

Příspěvek od AlexAG »

Nazdarek,

1. Je vidieť že tvoje auto dostalo peknú šupu na zadok a niekto,kto sa ho chcel zbaviť, ho narýchlo polepil za pár drobákov a potom predal.

2. Nechápem,že si sa tak dlho pozeral na to,ako ti hrdzavie pomaly polka auta a až tak neskoro reaguješ,ked už to je v takom dezolátnom stave.Dalo sa s tým urobiť niečo už davnejšie a nebola by postihnutá taka rozsiahla časť.

3.Pokial to celé ešte chceš zachraniť,musíš navštíviť kvalitného lakernika a aj klampiara. Aj ked bude drahší, ale aspon neodflákne robotu ako niekto pred ním.Ako píše kolega,že vybrúsiť na plech atd´...... to áno,ale ako ošetriť spoje medzi stlpikom a blatnikom to bude už zložitejšie.Na tvojom mieste by som ešte zhodil nárazník a zadné podblatníki a skontroloval v akom stave je karoséria tam.Pokial ti to tak parádne odchádza zhora,obávam sa,aby to nebolo ešte horšie tam zdola. :(
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Ostatní“