Tak to je taky můj případ, proto zitra jedu pro sedačky z Alfy.SOLiDCZ píše:Pro me jakozto cloveka s vyskou 186cm, standartni sedacky byly hroznej ocistec na zada.Ted jsem velmi spokojenej.

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy, zokot
Tak to je taky můj případ, proto zitra jedu pro sedačky z Alfy.SOLiDCZ píše:Pro me jakozto cloveka s vyskou 186cm, standartni sedacky byly hroznej ocistec na zada.Ted jsem velmi spokojenej.

no tak to mne nemusis hovorit ja mam dva metreSOLiDCZ píše:Jo maji krasny vedeni jak na sedaku tak na operadle, pod tim potahem to neni moc videt protoze je natahovaci a je napnutej pres tu diru do ktery clovek zapadne:Dmafi píše:SOLiDCZ: pekne sedacky ,tusim maju aj bocne vedenie ,,alebo sa mi to len zda?
je to uplne jiny svezeni.Pro me jakozto cloveka s vyskou 186cm, standartni sedacky byly hroznej ocistec na zada.Ted jsem velmi spokojenej.
 ,no atie sedacky za tu cenu fakt parada
 ,no atie sedacky za tu cenu fakt parada 

chceme fotky
 chceme fotky 
nooo boli treba nejake prerabky, zvaranie ale sadli ..phaeton_esc píše:proboha jak si to tam dostal?chceme fotky

http://nahraj.edisk.sk/adresar/b5853815 ... b411565daf" onclick="window.open(this.href);return false;phaeton_esc píše:změnšit, nebo to hoď třeba na edisk.cz a potom sem dej odkaz

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |