takze nakoniec tam zopar punt bude.ja idem tiez od piatku az dokonca.Zastavte sa ked budem pri aute na kus reci
 takze nakoniec tam zopar punt bude.ja idem tiez od piatku az dokonca.Zastavte sa ked budem pri aute na kus reci  moje punto neprehliadnete
 moje punto neprehliadnete 
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 takze nakoniec tam zopar punt bude.ja idem tiez od piatku az dokonca.Zastavte sa ked budem pri aute na kus reci
 takze nakoniec tam zopar punt bude.ja idem tiez od piatku az dokonca.Zastavte sa ked budem pri aute na kus reci  moje punto neprehliadnete
 moje punto neprehliadnete 

Moje Punto si nefotil?
 Moje Punto si nefotil?
 ta byla pro nas vid ?
  ta byla pro nas vid ? 
 Kdybys chtěla nějaký ve většim rozlišení tak napiš co
 Kdybys chtěla nějaký ve většim rozlišení tak napiš co 
 a to sme jeli i sprinty
 a to sme jeli i sprinty  

Me taky ne.Tomas-Sk8 píše:mě tam nikdo nevycvaka to sme jeli i sprinty

(mozna to bude tim ze jsem auto zapomnel doma
 (mozna to bude tim ze jsem auto zapomnel doma  )
 )no ked sa kumne dostane ten fotak tak upnemVencapunto píše:Tak hoď svoje,třeba budou hezčí než mojeMoje Punto si nefotil?
 a netusim mozno som ho aj odfotil neviem striedali sme sa.ty si tam mal tie 16ky kola a taku zaujimavu tmavu perlet ci co to bolo?
 a netusim mozno som ho aj odfotil neviem striedali sme sa.ty si tam mal tie 16ky kola a taku zaujimavu tmavu perlet ci co to bolo?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |