Koupě převodoky

Všeobecná témata týkající se motoru, např. servo, topení, rozvody apod.

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
Tommy
Fiaťák
Příspěvky: 74
Registrován: 01 zář 2007, 18:57
Bydliště: Plzeň

Koupě převodoky

Příspěvek od Tommy »

Prosím .. potřebuji pro mého miláčka nějakou zachovalou převodovku s diferenciálem.. najde se tu nějaká dobrá duše.. prodá nebo poradí ... děkuju všem
BiPower... r.v.2001
Reklama
 

m6564xp
Fiaťák
Příspěvky: 57
Registrován: 19 úno 2006, 20:55
Bydliště: Český Krumlov

Re: Koupě převodoky

Příspěvek od m6564xp »

řešil jsem to nedávno, z brava apod nepasuje, resp. pasuje ale je jinak zpřevodovaná, takže to nejede (informace od kluka co to dělal), musí být jenom Multipla benzín, na vrakovištích chtěli hrozný rány, 10 000 ty co jí neměli skladem a jediná kterou jsem sehnal byla za 14 000, to jsem zase dát nechtěl já. Tak jsem koupil rozbitou Multi na díly, něco prodal a ve finále měl převodovku skoro zadarmo. Takže doporučuji shánět něco na díly, pokud to máš kde mít a čas se tím zabývat tak je to jediná cesta. V Německu na vrakovišti taky chtěli asi 450 euro, v inzerci na scoutu nebo mobile je ted jeden Bipower se špatným motorem za 1000 euro, to je na díly ale dle mě dost.

myšlenku že tam dáš diferenciál z jiné převodovky bych taky opustil protože provozem vzniknou určité malé vůle, ale ty díly jsou na sebe zvyklé :-) pokud je dáš jinam, tzn. k jinému hřídeli apod. obvykle převodovka hučí.
Mitsubishi Pajero 3.2 DID
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Motor - všeobecně“