Klimatizace

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
*Pedro*
Začátečník
Příspěvky: 4
Registrován: 25 dub 2007, 16:13
Bydliště: Plzeň

Klimatizace

Příspěvek od *Pedro* »

Zdravím,
nevím, jak vy, ale já mám neustále problémy s aut. klimatizací (Stilo MW 1,8 Dynamic). Před dvěma dny jsem to nechal opravit (uklepaná trubka). Teď pro změnu funguje jenom jedna půlka, tzn. na spolujezdce fouká studeně, na řidiče horko a jindy třeba naopak. Podle kamaráda by to mohlo být závadou motorku, který tam nějak přepíná klapky ventilace či co. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Stilo 1.8 16V Dynamic MW
Reklama
 

bigneill
Začátečník
Příspěvky: 18
Registrován: 27 srp 2006, 20:49

Re: Klimatizace

Příspěvek od bigneill »

jabysom potreboval podobnu radu alebo pomoc , mne fuka na strane sofera klima viacej ako u spolujazdca (chladnejsi vzduch ). Zvlastne je vsak ze takto fungje aj kurenie . Je nieco vadne alebo je to " nedostatok " funkcnosti 2-zonovej klimatizacie ? 1,6 16V
jano207
Zkušenej Fiaťák
Příspěvky: 243
Registrován: 30 pro 2008, 19:52
Bydliště: SK-NR

Re: Klimatizace

Příspěvek od jano207 »

Tento problem ma vela ludi.Spajaju ho s motorcekom.Ja ho mam tiez.Po nejakom case co som skusal vselico od cistenia a prepajania lavej a pravej strany mi to nedalo.Vymenil som lavy motorcek a siel na diagnostiku.Chalan mi to nadstavil a zatial to funguje.Uvidime po case.Inak tu je odkaz http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=18854" onclick="window.open(this.href);return false; tam sa toho riesilo uz dost.
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
bigneill
Začátečník
Příspěvky: 18
Registrován: 27 srp 2006, 20:49

Re: Klimatizace

Příspěvek od bigneill »

sledujem to forum ,ale diks za link .Ja to riesim zatial zavretim klapiek spolujazdca a vypalim tomu na Full ventilacie.Mozes sem hodit ak mas foto toho motorku pripadne mi poslat cislo pod ktorym si to objednaval nejake vyrobne alebo tak nieco
bigneill
Začátečník
Příspěvky: 18
Registrován: 27 srp 2006, 20:49

Re: Klimatizace

Příspěvek od bigneill »

jano207 píše:Tento problem ma vela ludi.Spajaju ho s motorcekom.Ja ho mam tiez.Po nejakom case co som skusal vselico od cistenia a prepajania lavej a pravej strany mi to nedalo.Vymenil som lavy motorcek a siel na diagnostiku.Chalan mi to nadstavil a zatial to funguje.Uvidime po case.Inak tu je odkaz http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=18854" onclick="window.open(this.href);return false; tam sa toho riesilo uz dost.
este sa spytam kolko je to cotito funguje ,nehapruje to vobec ?
Odpovědět

Zpět na „Stilo“