a nemohl bys prijet celej ?PulMiloš píše:Půlka nebude chybět

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
a nemohl bys prijet celej ?PulMiloš píše:Půlka nebude chybět

ňah ňah ňahKaty píše:a nemohl bys prijet celej ?PulMiloš píše:Půlka nebude chybět

Dělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
 Dělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
 ozvy se mi na icq email
    ozvy se mi na icq email  hodíme řeč
 hodíme řečMyslela jsem na to,aleto už budu mít prcka a popravdě si nedokážu představit jet s ním takový flák a ještě ne svým autem a být na někom závyslá.A to bude prckovy sotva 3měsíce,takže mám smůlu,ale díky moc za nabídkuDohy píše:LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
Ahoj ty jsi z mostu ja jedu taky tak pojed SEMNOUozvy se mi na icq email
hodíme řeč

Nejblíž je pro tebe asi Panenský Týnec u Loun,ale tam se moc punťáků neschází.LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?
 resp. ty sis vybrala zatim to prvni a myslim ze pro prcka by to nebyla znacka ideal - na sraze.
 resp. ty sis vybrala zatim to prvni a myslim ze pro prcka by to nebyla znacka ideal - na sraze.Právě a tam moc Puntíků fakt není,no hold někdy příště až bude mít prcek vlastního PuňťuVencapunto píše:Nejblíž je pro tebe asi Panenský Týnec u Loun,ale tam se moc punťáků neschází.LuZe píše:Tak pro mě zas mimo dosahDělají se vůbec nějaké srázky na Severu Čech?

Jj máš pravdu,tak snad příští rok,nebo alespoň příští srazík,alespoň budu mít víc času udělat víc PuňťíkaKaty píše:2luZe: tak to je mi lito. bohuzel si nekdy clovek nemuze vybrat jestli povinnosti nebo zabavaresp. ty sis vybrala zatim to prvni a myslim ze pro prcka by to nebyla znacka ideal - na sraze.

(km)
  (km)Když si to zvládnul už jednou tak to zvládneš i podruhýTV-Punto píše:zatial je to daleko (casovo) ale uvidime, mozno sa dostavim, aj ked je to dost daleko(km)

A kolik těch sad mám vzít? A jaký? 14x10 nebo užší?Dohy píše:pulko vem sebou na sraz naky sady kol tam to strelime

- prodáno
 - prodáno .. jen musím vysvětlit otcovi že mu jsou v té krabici fakt k ničemu, ale vždy dostanu odpověď typu: co kdybych je někdy potřeboval..
 .. jen musím vysvětlit otcovi že mu jsou v té krabici fakt k ničemu, ale vždy dostanu odpověď typu: co kdybych je někdy potřeboval..  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |