Nie je to surne (pockam aj 5-6 a aj viac mesiacov lebo chcem racej kvalitu ako kvantitu) ale ak by mal niekto ten bazar poceste a mal cas ho poriadne preliezt a zhodnorit budem rad.

Dakujem za kazdu informáciu.
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

a ten interier fakt divočina, zaujimalo by ma čo tam robili ked museli meniť sedačky a ešte aj tie biele su nejake ocikané
  a ten interier fakt divočina, zaujimalo by ma čo tam robili ked museli meniť sedačky a ešte aj tie biele su nejake ocikané   ale to je detail.
 ale to je detail. 

,,ja ho mam uz rok aj nieco,premna je to clekom postacujuce a som spokojny,akurat by sa zisiel posilovac,ale som si zvykol,planujem si ho nechat aj 3 roky,pokial nedostudujem a nenasetrim na nieco noblnejsie
,,ja ho mam uz rok aj nieco,premna je to clekom postacujuce a som spokojny,akurat by sa zisiel posilovac,ale som si zvykol,planujem si ho nechat aj 3 roky,pokial nedostudujem a nenasetrim na nieco noblnejsie  ,na svojom som pomenil da sa povedat vela veci ale aj dolezitych ako bateria,rozvody,repas alternatora,startera,vymena oleja,brzd.oblozenie vzadu..to je par dolezitych veci..a tak teraz uz len ocakavam ze si jazdu budem len vychutnavat bez nejakych poruch,i ked nejaka vada sa stale este moze najst,ci vyfuk,predsa mnoho punt ma este prve vyfuky od vyroby.,a zacinaju spoje odhnivat,..Hned po kupe minuly rok v january sme dali do poriadku cely podvozok,ocuchal sa,odhrdzil a nafarbil..komplet aj s vykufom,a to iste aj z vnutra ze sli sedacky von vsetky a aj koberceky,a to stalo zato
,na svojom som pomenil da sa povedat vela veci ale aj dolezitych ako bateria,rozvody,repas alternatora,startera,vymena oleja,brzd.oblozenie vzadu..to je par dolezitych veci..a tak teraz uz len ocakavam ze si jazdu budem len vychutnavat bez nejakych poruch,i ked nejaka vada sa stale este moze najst,ci vyfuk,predsa mnoho punt ma este prve vyfuky od vyroby.,a zacinaju spoje odhnivat,..Hned po kupe minuly rok v january sme dali do poriadku cely podvozok,ocuchal sa,odhrdzil a nafarbil..komplet aj s vykufom,a to iste aj z vnutra ze sli sedacky von vsetky a aj koberceky,a to stalo zato ,v tomto obdobi sa oplati uz kupit aspon MK2-,najdes uz aj od 2300Eur, a aj v dobrom stave,len treba nachytat dobru ponuku,lebo su uz male rozdiely v cene medzi MK1 a MK2,a predsa MK2 uz od roku 2000,a na novsej technologii stavane
,v tomto obdobi sa oplati uz kupit aspon MK2-,najdes uz aj od 2300Eur, a aj v dobrom stave,len treba nachytat dobru ponuku,lebo su uz male rozdiely v cene medzi MK1 a MK2,a predsa MK2 uz od roku 2000,a na novsej technologii stavane 
  ,nemozem samozrejme od toho ocakavat vlastnosti ako u new auta,ale za tie peniaze to stoji,ja som dal za svoje 57tis,no bolo to pred srotovnym a ponim trocha ceny padly,
,nemozem samozrejme od toho ocakavat vlastnosti ako u new auta,ale za tie peniaze to stoji,ja som dal za svoje 57tis,no bolo to pred srotovnym a ponim trocha ceny padly,

Takže:Matto píše:súhlasím s marsoxom, hlavne napíš akú motorizáciu, výbavu a hlavne tvoj rozpočet a potom môžme spolu hladať

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |