Ahoj,
mam takovy problem. Drive kdyz sem mel plny reid v pravo nebo v levo se mi pri rozjezdu jakoby obcas roztrepalo cele auto. Bylo to jak kdyz jsem se ucil ridit a daval malo plynu a snazil se udusit dvoulitra naftaka tak tesne pred tim nez chcipl

. Tedka posledni dobou to uz ale dela i kdyz mam kola rovně. Zkousel sem se rozjizdet i ze jsem vytocil 2500 ot a pak poustel pomalu spojku a uplne stejne. Auto se roztrepe jak kdybych jel po schodech. Nevi nekdo cim by to mohlo byt ? Nohama to urcite neni pac jezdim vice autama a nikde zadny problem

. Na STK mi v 12/2011 rekli ze mam trochu vybouchane ulozeni leveho pr. tlumice. Myslite ze to muze byt spojene s timto problemem ? Divne je ze to ale dela jen nekdy. S puntasem mam najezdenych cca 15tis. A poslednich 1000km je to cimdal castejsi. Dela to i s plne nalozenym autem, i kdyz tam jsem sam ... Tlumice sou urcite ok, auto krasne kazde zhoupnuti utlimi, naboje, kotouce, desky sem menil pred pul rokem....
P.S: vypada to fakt trapne kdyz dojedu k tesku a chci zaparkovat a skace mi to jak kdybych ridil poprve