Ahoj všichni,
mám jeden problém. Při zatíženém autě alespoň ve 2 lidech při projíždění levotočivé zatáčky (prostě když se auto nahne do prava), tak něco pravidelně klepe od pravého zadního kola a s bržděním klepání zesiluje, dál když se jede rovno a začne se brzdit, tak to opět začne klepat (opět ze stejného místa). Klepání se vždy přenáší do ruční brzdy. Ložiska jsou v pořádku, brzdy jsem měl taky shozené a žádnou anomálii jsem neshledal. Jediné, co jsem oběvil byl prasklý bovden lanovodu právě u pravého zadního kola. Takže lanovody jsou už objednané a ve čtvrtek je budu měnit.
Pravidelné klepání od pravého zadního kola
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Pravidelné klepání od pravého zadního kola
Fiat Punto 60 Cult, r.v. 99
- Reklama
Re: Pravidelné klepání od pravého zadního kola
Sám si odpovím...
Aby zde byla rada pro někoho, komu se tento problém objeví... Takže lanovody ručky jsou vyměněny. Ale to nebyla příčina. Příčina byl nějak špatně nastavený samostav a byla tam nějaká vůle, nebo co... Není to zrovna moje parketa, takže prostě něco se samostavem...
Teď brzdí auto krásně rovnoměrně, včetně ručky.

Fiat Punto 60 Cult, r.v. 99
Bylo to nejspíš zarezlý. Kdysi jsem to taky rozebíral a čistil, ale podrobnosti už si nevybavuju. Asi systém Lockheed.
mě se zas kdysi posunul lanovod tak že drhl o kolo a jak tam bilo závaží tak to lupalo
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td