rozvody jtd
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: rozvody jtd
Mám vyměněno, sada GATES (včetně vodní pumpy) + řemen klimy +práce 6500,-Kč. Vyměň si řemen klimy při tom je tam blbej přístup.

Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw

to se mi zdá docela drahý,tahle sadá stojí 2500 +1500prace

stilo 1,9jtd 2003 85/110kw

No ono je to dělané před 4 lety a ceny jdou dolu počítám příští rok to bude zase levnější,až budu měnit

Za 2500kč .A co to je za značkuchilly píše:to se mi zdá docela drahý,tahle sadá stojí 2500 +1500prace
 Já osobně bych tam kromě značky GATES,KIT INA, SKF nic jinýho nedával. Ještě k tomu jestli to je značka buhví jaká , tak bych jí tam nenasral ani kdyby byla zadarmo. Pak to nejni zrovna levná záležitost , když se ti to potká. Věř že za rozvody je lepší si připlatit a dát tam kvalitní ověřené výrobce. Ale to je jen muj názor, samozřejmě si tam muže dát každej co uzná za vhodné
  Já osobně bych tam kromě značky GATES,KIT INA, SKF nic jinýho nedával. Ještě k tomu jestli to je značka buhví jaká , tak bych jí tam nenasral ani kdyby byla zadarmo. Pak to nejni zrovna levná záležitost , když se ti to potká. Věř že za rozvody je lepší si připlatit a dát tam kvalitní ověřené výrobce. Ale to je jen muj názor, samozřejmě si tam muže dát každej co uzná za vhodné  
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
jBiben: http://www.autodily-cardo.cz/rozvody/sa ... kp25500xs/
Mám je tam a je to opravdu GATES
Edit.: Ještě k těm značkám, že by zrovna INA byla nějaká echt značka se říct nedá... A SKF je akorát drahej gates... když už tak dayco...

Edit.: Ještě k těm značkám, že by zrovna INA byla nějaká echt značka se říct nedá... A SKF je akorát drahej gates... když už tak dayco...
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí

Tak za ten Gates to je fakt suprová cenaPRiPaDoVaK píše:jBiben: http://www.autodily-cardo.cz/rozvody/sa ... kp25500xs/

A prosimtě neber to, že se tady s tebou chci přít jaká značka je lepší, ale věř že KIT INA patří mezi ty opravdu lepší značky.
Výrobce rozvodových dílů KIT INA spadá do skupiny Schaeffler Group společně s výrobci spojek LuK a ložisek FAG. KIT INA patří mezi přední dodavatele do prvovýroby automobilů. Mezi její zákazníky patří například Audi, Volkswagen Group, Ford, Nissan, PSA a Renault.
Svou pozici leadera trhu mu zajišťuje nejenom prvotřídní kvalita produktů, ale zároveň také důraz na technologický vývoj a výzkum.
Hlavně nechci aby to vypadalo, že tady prosazuji tuto značku já osobně používám SKF.
Ale jak říkám každý má svuj názor a ten respektuji

Mezi námi myslím si ,že GATES není,až taková srágora a stejně po 2,5 roce (nějakých 21tis. km) mi rozvody skočili o zub jak jsem psal parkuji čumákem z kopce při zamknuté zpátečce.Když to má přijít podle mě nepomůže ani SKF nebo něco jiného   stejně to bouchaj číňani na jedné lince.
  stejně to bouchaj číňani na jedné lince.
Celé vlákno https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=1&t=19908

stejně to bouchaj číňani na jedné lince.
  stejně to bouchaj číňani na jedné lince.Celé vlákno https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=1&t=19908

- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
To mi připomnělo jednu hlášku z filmu rychle a zběsile 3: "páni, přečet sis příručku"  

...
 ... 
Ne jak řikáš, každej máme svůj názor. Já mám s inou takovou zkušenost, že na dvou passatech, jeden B5.5 druhý B6, po výměně rozvodů po 30. rupnul, v druhém případě po 80. tisících skočil... Přesnou příčinu nikdo nezjišťoval, a ikdyž mě to dodneška udivuje, důležitý je to že už do auta nic jinýho než gatese nedám ... a až mě zklame gates, koupím si pořádný kolo a tramvajenku
 ... a až mě zklame gates, koupím si pořádný kolo a tramvajenku 

...
 ... Ne jak řikáš, každej máme svůj názor. Já mám s inou takovou zkušenost, že na dvou passatech, jeden B5.5 druhý B6, po výměně rozvodů po 30. rupnul, v druhém případě po 80. tisících skočil... Přesnou příčinu nikdo nezjišťoval, a ikdyž mě to dodneška udivuje, důležitý je to že už do auta nic jinýho než gatese nedám
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí

k tem značkam: já myslel ina gates skf,vše kolem 2500-3000tis.  Kromě toho inu davaj na alfy,da se říct že každa kladka na alfě je ina už od výroby a neslyšel jsem že by ina přeskočila ani po 80tis,krom 16v motoru
měníte i pumpu?

měníte i pumpu?
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw

Já osobně to měním vždy i s pumpou  

Určitě pumpu vyměň kolega neměnil a cca po 15tis kilometrech mu začala kapat okolo hřídele prý nový řemen více táhnul tak proto    Pumpa stojí okolo 800-1000kč
  Pumpa stojí okolo 800-1000kč

Pumpa stojí okolo 800-1000kč
  Pumpa stojí okolo 800-1000kčFiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw

- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No trochu OT, ale já jsem onehdá měnil ještě na puntu JTD jenom napínací kladku klima-altík, koupil jsem SKF a vydržela sotva 40tis. Ložisko v pohodě, ale rozbilo se to napínání a to se mi stalo dvakrát. Ta originální tam vydržela 160tis...Já jenom že potom si kup "značku"...

Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...