Uno 75S ie r.v. 1988 :o)

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Baca
Začátečník

Uno 75S ie r.v. 1988 :o)

Příspěvek od Baca »

Tak toto som kupil pred tyzdnom, okamzite som na nom presiel 650 Km a stale neviem co mam pod zadkom, iba to, ze je to zive a pri 147Km/h pri protiiducom kamione som sa skoro priposral. A este ze pri natoceni volantu dolava pri asi 100Km/h pocut cvrlikanie (predpokladam ze capy, alebo lozisko), ze uz dvakrat odmietlo nastartovat a aj ked nabehlo hned zhaslo, bez toho, ze by reagovalo na plyn pedal, a potom ked uz nezhaslo cukalo ako lucny konik, kym som ho nevytocil. A na zaver otazka, PRECO to nema OTACKOMER ale ten debilny ekonomer<<<????? Ako tam narvat OTACKOMER ??? ak sa to vobec da ??
Reklama

vejvy.f
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Uno 75S ie r.v. 1988 :o)

Příspěvek od vejvy.f »

Baca píše:Tak toto som kupil pred tyzdnom, okamzite som na nom presiel 650 Km a stale neviem co mam pod zadkom, iba to, ze je to zive a pri 147Km/h pri protiiducom kamione som sa skoro priposral. A este ze pri natoceni volantu dolava pri asi 100Km/h pocut cvrlikanie (predpokladam ze capy, alebo lozisko), ze uz dvakrat odmietlo nastartovat a aj ked nabehlo hned zhaslo, bez toho, ze by reagovalo na plyn pedal, a potom ked uz nezhaslo cukalo ako lucny konik, kym som ho nevytocil. A na zaver otazka, PRECO to nema OTACKOMER ale ten debilny ekonomer<<<????? Ako tam narvat OTACKOMER ??? ak sa to vobec da ??
Takovýhle věci se už řešili na www.italiancars.org takže tam nemusíš zakládat hned nové téma, staší projít ty starší.
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
Lubosss
Fiaťák

Příspěvek od Lubosss »

Ahoj ak chces tam otackomer da sa tam dohodit namiesto ekonomeru alebo volis skor tam dat druhu pristrojovu dosku. :lol: Potom ak ho budes zapajat tak potrebujes impulz od inducky.Vela stastia. :lol: A to ze Ti zdochina plivovi filter skus prefuknut pumpou ale daj si pozor iba do jednej strany a to tej kadial prudi benzin a potom daj tam aj nove sviecky budes mat istotu. :lol: Cau
Odpovědět

Zpět na „Uno“