Dá se to nějak spravit?
 Dá se to nějak spravit?   
 Čest práci, rukám klid

Diky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 Dá se to nějak spravit?
 Dá se to nějak spravit?   

nee, stěrače jdou vklidu, akorát zadní mi nefunguje, pač jsem prodal ten motorek. Takže když v autě otočim tou páčkou, tak se Abusackovi v puntu začne stirat zadni oknoVencapunto píše:Teď ještě napiš že ti blbne spínač na stěrače.Kup jinej lukas a přehoď ho

ty jo kdyz uz si to takhle vymakal neni skoda to opravovat?.....zase si zvykat na jiny ovladani?..JohnnyBOSS píše:Mám pro vás oříšek:) Blinkry doprava a doleva mi normálně jdou, ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. Až když to toho čudlíku na všehny blinkry (ten trojúhelník) prásknu spodní stranou ruky, tak to zase začne blikat doprava a doleva. Někdy, když vyhodím blinkr třeba doprava, tak v tom začne jaksi mrčet a zase musim třisknout do toho trojuhelnikuDá se to nějak spravit?

Čest práci, rukám klid
Diky

To je normální funkce (až na to že ti neblikají vůbec), když blikají výstražná světla, tak se vyřadí směrovkyJohnnyBOSS píše:...ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. ...

viš jaka je to ostuda, když vezeš kočky a v zatačce ti začne mrčet blinkr? A když pač začnu práskat do te palubky, tak už je to uplně v prdeli
 viš jaka je to ostuda, když vezeš kočky a v zatačce ti začne mrčet blinkr? A když pač začnu práskat do te palubky, tak už je to uplně v prdeli 
 Jenže mě trojuhelnik vubec neblika a když chcu aby blikal, tak mě nejdou ani normal blinkry
  Jenže mě trojuhelnik vubec neblika a když chcu aby blikal, tak mě nejdou ani normal blinkry 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |