vim ze uz se tu resila nekde vaha vzduchu. Jen by me zajimalo proc Multipla s pripojenou vahou tolik skrti motor?
Mam 1.9 JTD 105.
Vcera jsme byli na letisti jen tak si zajezit s kamosema, jel jsem proti Setau Toledo 1.9 TD. S pripojenou vahou vzduchu mi kamos v pohode ujel a ja na ty rovince jsem se nedostal ani na 100 km/h. Po odpojeni vahy motor plynule zrychloval az do nejvyssich otacek, turbo bylo opravdu citit, proste opravdu bez vahy ten motor taha jak by me nikdy nenapadlo ze muze tahat
 , dostal jsem se razem az na 130 km/h a toledo nechal nekde zasebou
, dostal jsem se razem az na 130 km/h a toledo nechal nekde zasebou  . Byl jsem opravdu prekvapeny jakou silu motor dava bez vahy vzduchu. Nechapu jen, jak je to mozne? A dohadujeme se s tim kamosem, jestli s vahou nebo bez vahy dava ten motor tech 105 koni nebo vic... Zkusil jsem vcera i maximalku s vahou i bez ni, a s vahou se dostanu na max. 160 km/h, bez vahy jsem byl na 180 km/h a asi by to jeste kousek slo. Napada me, jestli moje vaha vzduchu nedava nejake chybne udaje a proto tolik motor skrti. S jinou multou jsem se jeste nesvezl, tak to nemam s cim porovnat. Ma odpojena vaha nejaky zasadni vliv na chod motoru, nebo zvysuje spotrebu? Lze bez ni jezdit na stalo?
. Byl jsem opravdu prekvapeny jakou silu motor dava bez vahy vzduchu. Nechapu jen, jak je to mozne? A dohadujeme se s tim kamosem, jestli s vahou nebo bez vahy dava ten motor tech 105 koni nebo vic... Zkusil jsem vcera i maximalku s vahou i bez ni, a s vahou se dostanu na max. 160 km/h, bez vahy jsem byl na 180 km/h a asi by to jeste kousek slo. Napada me, jestli moje vaha vzduchu nedava nejake chybne udaje a proto tolik motor skrti. S jinou multou jsem se jeste nesvezl, tak to nemam s cim porovnat. Ma odpojena vaha nejaky zasadni vliv na chod motoru, nebo zvysuje spotrebu? Lze bez ni jezdit na stalo?Diky za pripadne odpovedi. Multas Martin

Bez té váhy to mělo cca o 0,2 -0,7lvětší spotřebu  , takže to za krátkou dobu asi nepoznáš .
 Bez té váhy to mělo cca o 0,2 -0,7lvětší spotřebu  , takže to za krátkou dobu asi nepoznáš .