co to je za auto? nejaky aziat? kupuje sa taka redukcia podla typu auta, v nejakom auto-hifi shope - na jednej strane je protikus do toho, co tam mas a na druhej strane je klasika ISO. alebo si najdi niekde na nete schemu a to ISO si tam napojis (samozrejme to nebude vyzerat az tak super ale usetris nejakych cca 500 korun).
cos tam měl za rádio předtím? já jsem origo blaupunkta vyhodil a dal jsem tam rádio Watson z Makra a žádné redukce jsem kupovat nemusel, krásně ty konektory pasovaly. to na obrázku vypadá jak konektor na CD měnič- ten je pod přepínačema topení, rádio je v horní části palubky
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
takyto konektor na radio som este v punte nevidel... mozno to bolo prerabane na nejake ine radio. ako vyzeraju kable? nevidis tam nejake zasahy? tento konektor sa podoba na konektory z azijskych aut.
no ved som tam dal link na protikus alebo mu to prerobim na ISO
ale najlepsie je tam dat ISO a usetrit miesto - je ho tam dost malo
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
tie trojfarebne koncovky su: Modra na CD menic a tie zvysne dve (teraz nie som si uplne isty... gps a vyvod na Ipod alebo na obladanie radia z volatu). Ta biela koncovka je podla mna robena, taka ide iba na pioneer radia. Ked som menil ja radio, musel som som kupit redukciu ISO na pioneer.
káble sú originál nie sú prerábané.... také som to už kúpil predtým tam bolo rádio KENWOOD (v aute boli od neho papiere) a je to v hornej časti kde má byť originál rádio nie dole kde bol CD menič...
ps: písal som do AUTOOMEGA a nemajú takú redukciu...
No ja jsem mel v mk1 taky takovyhle blbosti...na elektro moc nejsem tak jsem zajel u nas do autohifi..a oni mi to za 300kc predelali za hodinku a bylo to...z toho asi 200 nebo 150 stala ta iso koncovka.. lepsi nez se stim trapit sam..
FIAT Punto mk1 1998 1.2 44kw , centál, JBL GTO938....