haha,mile rad,ale zial aj ja ho pytam a ziadam o niekolko veci nech sa pozrie,ale stale nic,takze je to take na hojdacke,

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
čo sa tyka tych zasterok ..robim toto iste..na zimu davam a v lete beham bez nich..a podbehy nehniju zatiaľHIISS píše:Matto
dik moc,velmi potesi,no ano nemam rad tie vselijake spojlery rpbustne a neviem co nepaci sa mi,nieze preto ze nemam nato peniaze..ale uz to aspon premna nieje v mode,teraz podla mna bezia tie decentne styly,ako ma porobene auto Vesto,Puntoracer, a podobne,preto snazil som sa dat aspon z nejakej casti do takeho stylu aj moje Punto,i ked neni to nejaka lestenka
Totti
Tak isto dik,zasterky som po kupe daval kvoli zime aby nehadzalo mi kamienky do dveri a ich neobylo,a zaroven aj aby na podbeh nesiel sneh sa nevytvorila kopa snehu a tam zbytocne nedrzala a nechytala sa hrdza,,viem ze nektore veci na autach nejdu,ale ja zas uvazujem aj prakticky nie iba vzhladovo,,inac co sa tyka vzhladu mi tam tiez nepasuju a by bez nich lepsie to vyzeralo,takze zvazoval som tiez uz minule ze ich uz teraz na leto zhodim dole,a na zimu by som vratil spat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |